heRnan coRtes Oluşturma zamanı: Kasım 5, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 5, 2007 Git Git... Hiç düşünme git Bende hiçbirşeyini bırakma Git... Lütfen tek kelime etme Sessiz,sakin git... Beni hep kardeşin olarak gördün biliyorum Ama ben yapamıyorum... Seni bu kadar çok severken Ağzından çıkan o kelimeye Tahammül edemiyorum... Gözlerime bir kere baktınmı Kalbime hakim olamıyorum... Bir kere elini tutmak için neler vermezdim ki... Git... Beni karanlığa göm Üzerime gözyaşlarını serpiştir... Yok yok hayır! Dayanamam ben buna Senin gözyaşlarını göreceğime Öleyim daha iyi... Hoş sen benim için gözyaşı dökmezsin ama... neyse... Git... Bundan sonra kardeş rolü yapmayalım Kendimi kandırmaktan bıktım... Herkes, herşey bana seni hatırlarsada Zamanla alışırım... Sen Mutlu ol yeter... Sadece git... -------------------- demin yazdığım bu şiir edaya yazdığım son şiirdir.. belkide hayatımda yazdığım son şiirdir.. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 hernan edebiyat süper... ama her mısrada ayrılık tütüyor.. inşallah düzelirsinde fındık dallarıyla ilgili şiirde yazarsın... devamını beklerizz.. tşk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 dostlar sağolsun izu bundan sonra pek düzeleceğimi sanmıyorum arıtk.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Gecer babacım bu da gecer!Zaman her şeye çagre!şiir için tsk turegıne saglık! saygı ve sevgilerimle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 saol güzel olmus Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 yüreğine saglık hernan..alışamadıgımız seylerden biride bize verilen sabır:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 ah herna çok ii bi raslantı oldu kalbim burukluklarla dolu bu ii geldi geçio kardeşim muhakkak geçio ii yaşamışım diyorsun zaman öyle bşi ki acı içersinde sürerken hayat birde bakmışsn başka bi boyutta başka bi ruhtasn hisset bunu... zaman ilacın olsun sevgiler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shadeo Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 Kardeşim ben herkes gibi geçiyo merak etme demicem çünkü geçmiyo emin ol geçmiyo sadece ve sadece onu onsuz yaşamayı ögreniyosun sadece o yokkende onu hissetmeyi ögreniyosun sadece sana sunu soyleyebilirim kapılarını kapama elbet birgün mutlu olucaksın hayatına başkalarının girmesine izin ver bırak girsinler ama bi şarkıyı duydugun zaman aklına o gelcek bunu hiç unutma ve buna alış kimseyede belli etme başkalrınıda kendi üzüntünle üzmeye hakkın yok sende alışcaksın sağlıcakla kal birgün gerçek mutlulugu yakalamak dilegiyle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selina Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 çok Gusel... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.