izuchiring Oluşturma zamanı: Kasım 5, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 5, 2007 İçinden tren geçen bir yüreğim ben Nasılsa kıyıya düşmüş, nasılsa yalnız Nasılsa anlaşılmaz bir yüreğim ben İçinden tren geçen, ezen geçen Anlaşılmaz bir gizem adım başında Kanadı kırık kuşlar gibi insanlar Kartal, akbaba gibi insanlar Kanadı kırık kuş gibi biriyim ben Nereden başlasam, nasıl başlasam? Kendi yüreğine sürgünüm ben At değiştir at tokuştur, boş bunlar Kendi yüreğine kurşunum ben Irmak kıyısı, yeşil tepeler Yağmurla ıslanmak yalçın bir dağda Ateş yakmak, üşümek hep üşümek Kendi dağında bir yangınım ben Nereye gitsem, kime söylesem? İçimdeki ben, dışımdaki ben Kanadı kırık bir kırlangıcım ben İçindeki ben, içimdeki ben! 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Güzel bir şiirmiş izucum teşekkürler:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egonya Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2007 izu cok guzelmıs tskler yuregıne saglık kardes: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 biz de öküz olduk... iyiymiş tşk ler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 http://img101.imageshack.us/img101/4236/ddfdwz3.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.