elrond Oluşturma zamanı: Kasım 6, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 6, 2007 bende çok oluo uyurken uyanıom özellikle korkulu rüyalarda daa sonra kalkıom ama yatınca rüyanın devamını görüom bilinç 2ye ayrılmış durumda oluo.. yani şöle geçen ay rüya gördüm uyandım tekrar yattım kaldığım yerden devam etmeye başladı rüyada olduğumu farkındaydım fakat rüyanıun içine sıkışmış gibiydim babaannemin yanıonda yatıodum birinden kaçarken babaannem bağırırsam beni uyandırırmı die düşündüğümü biliomm....bağırıodum fakatonun beni duymadığını ve gerçekte değil rüyada bağırdığımıda biliodum aynı durumla karşılaşan varmı? düşünceleriniz?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_venus Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 Evet benzer durumlar bana da çok sık oluyor hatta bugun oldu tam 3 kere kaldıgım yerden devam ettim..uyandım rüyamı gözden geçirdim devam etmek istedim ve kaldıgım yerden devam ettim..Rüyada oldugumun farkında olarak devam ettim rüyalarıma.. bunu istedigim zamanlarda yapabiliyorum genelde.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HaSuK Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 ben hıç kaldığım yerden dewam etmedım ama aynı ruyayı bellı aralıklarla tıpa tıp gorduğum oluyor hep aynı sekılde goruyorum ruyayı hıc bır değişiklik olmuyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackmagic Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 bnde olmuştu rüyamda bi türbeye gitmişim arkadaşlarımla sora ben dalga geçiodum sora birden türbe uçmaya başladı çok hızlı bi şekilde yere çakılırken uyandım tekrar uyudum bu sefer tam türbe havanlıdığı andan itibaren görmeye başladım yine tam yere çakılırken rüyamda uyandım koşa koşa anneme anlatmaya giderken gerçekten uyandım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
inanna Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 o değilde rüya içinde uyanıp başka bir rüyaya gözlerini açmak daha bi enterasan oluyor. bi de onun da rüya olduğunun farkına varmak hele rüya içinde rüya mı derler ne derler bilemem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vegeta Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2007 Yanlış hatırlamıyorsam bende de anlattığınız gibi bir durum olmuştu.Fakat daha çok ard arda aynı rüyayı bir kaç kez görme durumu daha fazla oluyor.Bu konu hakkında da fazla bir bilgim olmadığından bir bilgi veremeyeceğim kusuruma bakma. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2007 bende de olur da komik tarafı geçen görmekte olduğum rüya annemin odaya girmesiyle bozuldu arkadaşım gelmiş...ben de rüyamdaki muhabbet ortamına geri dönüp ya arkadaş gelmiş devam ederiz sonra dedim yaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elrond Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2007 Evet benzer durumlar bana da çok sık oluyor hatta bugun oldu tam 3 kere kaldıgım yerden devam ettim..uyandım rüyamı gözden geçirdim devam etmek istedim ve kaldıgım yerden devam ettim..Rüyada oldugumun farkında olarak devam ettim rüyalarıma.. bunu istedigim zamanlarda yapabiliyorum genelde.. devam etmek istediğin için devam ettiğine sevindim benim istek dışı olu .. ve nefret ediom tam kurtuldum dediğim anda devam ediom .... hiç istemiom zaten güzel devam etmek istediğim rüya olmuo ne yazık ki :confused: :confused: -------------------- ben hıç kaldığım yerden dewam etmedım ama aynı ruyayı bellı aralıklarla tıpa tıp gorduğum oluyor hep aynı sekılde goruyorum ruyayı hıc bır değişiklik olmuyor bende de oluoo ama böle olunca rüyanınn bişi anlatmak istediğini düşünüom -------------------- o değilde rüya içinde uyanıp başka bir rüyaya gözlerini açmak daha bi enterasan oluyor. bi de onun da rüya olduğunun farkına varmak hele rüya içinde rüya mı derler ne derler bilemem evet bunla bi kere karşılaştım ama şöleydi bana kalırsa ruhum astral bedendeydi ve kendimi gördüm ..yatakta yattığımı ve karşıdan kendimi rüya görürken görmüştüm çok ilginç olmuştu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HaSuK Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2007 walla elrond umarım bısey anlatmıyordur hep gorduğum ruya pek hos bısey değil cunku:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
inanna Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2007 o değilde rüya içinde uyanıp başka bir rüyaya gözlerini açmak daha bi enterasan oluyor. bi de onun da rüya olduğunun farkına varmak hele rüya içinde rüya mı derler ne derler bilemem evet bunla bi kere karşılaştım ama şöleydi bana kalırsa ruhum astral bedendeydi ve kendimi gördüm ..yatakta yattığımı ve karşıdan kendimi rüya görürken görmüştüm çok ilginç olmuştu valla bende öyle düşünmüyor değilim ya da acaba diyorum ruh geri dönerken bedene, yolları şaşırıp başka bi boyuta mı daldı? ben bi kaç kez yaşadım ve farkına vardığın andan itibaren tüm ipler elinde oluyor. artık gezermisin tozarmısın, rüyada ki kişilerle dalganı mı geçersin ki hep dalga geçmişimdir acaip zevkli oluyor) yalnız dalga geçerken herşeye hazırlıklı olmak lazm çünkü rüya aleminde gördüğün en şapşal bir tip bir anda şeytan gibi gözlerini gözlerine dikerek, üstüne geldiğinde tırsıp pat diye uyanabiliosun (kendimden biliorum ) aslında bıraksalar ömrümü orda geçircem ama nerdeee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elrond Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2007 ben de öle yapabilsem ne güzel olur çünkü.. öle çok korkuom ki...kalkıp ağlıcak duruma geliom ve sürekli rüyada takılı kalıom off offf...ama tekrar olduğunda denicem ... -------------------- bu arada uyansan yine ii düşüne biliomusun sana neler yaptığını ve vazgeçip uyanmak istediğinde beceremediğini : Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciin Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2007 Bana çok sık olur bu. Rüya olduğunun bilincindeyimdir. Çoğu zaman öldüğümü düşünürüm. Çünkü birbirinin içinden çoğalan rüyalardır. Sanki uyanması gerçek olmayan... Her uyanışımda aynı normal yatakta uyanırım. Esnerim, kalkar yüzümü yıkarım. Kahvaltıya otururum. Sonra bir bakarım tekrar uyanmışım... Belki bir rüya içinde içiçe geçmiş 10-20 bile vardır. En son uyanışımdan öncesi hep finaldir. Gözlerimi açtığımda ikizim gelir. Benim tıpatıp aynım... Bana mesajını söyler ve gider... O anda da gerçekten uyanırım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zombi Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 evet bende istediğim zaman rüyamın devamını görebiliyorum tabi aynı rüyayı bir kaç kez gördüğümde oluyor ama bunlar genelde kabus gibi oluyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 Güzel bir rüya görürken uyanırsanız, kaldığınız yerden devam etmek için, yastığınızı ayak tarafına koyup ters tarafa doğru tekrar uyuyun der eskiler. Sanırım şartlandırma ile ilgili Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 küçükken olmuştu köpekbalığı filmini izlemiştim gizlice ve ağlıyordum uyumaya korkuyordum ağlayarak uyumak istemediğimi haykırıyordum ama hep devam etti bayaa bi uzuncaydı birde yazık bana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vavelya_m Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2008 Bazen Bana Da Oluyo O Bendede Genelde Kötü Rüyalarin Devamini Goruyorum Ya Doger Gun Yada Daah Sonraki Aylarda Bazende Ayni Ruyayi 2 Kere Gorudugmde Oluo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ozan1311 Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 rüya içinse rüya çok oldu bana süper bir olay:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zibailelectra Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2008 böyle olaylarda bilincin yarı açık olduğu için rüyayı değiştirebiliyorsun, eğlenceli şeyler olabiliyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Safira Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2008 o değilde rüya içinde uyanıp başka bir rüyaya gözlerini açmak daha bi enterasan oluyor. bi de onun da rüya olduğunun farkına varmak hele rüya içinde rüya mı derler ne derler bilemem Rüya içinde rüya görmek ,daima birebir çıkacak rüya demektir dikkatli ol her ne görürüsen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
inci Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Çok sık yaşıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Safira Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Çok sık yaşıyorum Bitanesini paylaş mesela...ve sonuçların hatırlıyosan onlarıda anlat bende sana açıklayayım olur mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SiLeNTDeaTH Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 evet bende istediğim zaman rüyamın devamını görebiliyorum tabi aynı rüyayı bir kaç kez gördüğümde oluyor ama bunlar genelde kabus gibi oluyor bendede aynısı oluyor :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Evet Oluyor bazen ertesi gün devam ettiğim bile oluyor :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Harry Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 bir de bir rüyayı görürken bu rüyayı daha önce gördüm hissi oluyor ama nedense rüyadayken o hissi alıyosun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pr0gressive Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 rem uykusu bölünürse olur. en sık rüyalar rem uykusunda görülür. bu işi abartıp dizi haline getirenler, devamını diğer güne asanlar bile var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.