freddy Oluşturma zamanı: Kasım 6, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 6, 2007 http://img49.imageshack.us/img49/5786/insanlniniveksrecindegeed2.png Ezoterizm'de sözü edilen 3. 4. ve 5. Irklar Atlantis ve bizim devremize ait uygarlıklara karşılık kullanılmıştır. Şekilden de anlaşıldığı gibi 2. ırk Mu Uygarlığı'na,1. Irk ise Yılanoğulları yada Tanrıoğulları olarak ifade edilen Galaktik Uygarlığa aittir. 6. ve 7. Irk olarak sembolleştirilen süreç ise,çıkışa birlikte yaşanacak döneme ait insanlığı ifade etmektedir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vegeta Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2007 Kıyamet(Uyanış) da 2012 yılı olsa gerek.Paylaşım için teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2007 20.yüzyılda olan rönesans ve reform nedir? ben orayı çıkartamadım bi türlü...sıralamada hata mı var? 1900lü yıllarda değil ki rönesans ve reform...ben mi yanlış okuyorum acaba tabloyu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vegeta Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2007 Rönesans ve reform hareketleri derken ezoterizme duyulan ilginin tekrardan ortaya çıkıp, günümüz şartlarına uyarlanmaya çalışılması manasında olabilir belfalas Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2007 tabloyu sırlar öğretisi adlı kitabtan çizdim. herhangi bir fikrim yok vegate nin dediği gibi olabilir.ama çizimde bir yanlışlık yok.:/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2007 teşekkürler bilgiler için...vegetanın dediği mantıklı ama:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.