blessed trinity Oluşturma zamanı: Kasım 7, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 7, 2007 Acılarım birikir şakaklarımda Kanlı, lanetli, ızdırap yüklü… Bakarsın gözlerime hissetmeye çalışırsın nefretimi Yanıtsız kalırsın masumiyetinin yarınlarında Düşünürüm… Susarım… Gözyaşımla birlikle lanete bürünür zamanlarım Bir büyücü gibi kötülük saçarken damarlardan, Akan asil kanımın sızısıyla titrerken yağmurlardan, Taneleri hissederken o dehşetli akşamlardan Düşünürüm… Susarım… Ben gömülmüşken kanlı karanlığıma Gözyaşımın bile nefretini avuturcasına savrulmasına Kinimi doğrultup acılarımı barındırdıkça sessizliğin çığlıklarında Düşünürüm… Susarım… Yine çaresizliğin tapınağında Kan uykusundan kalkmayan meleklerime yaslanırım… Ağlarım… Dün akşamı hatırladım Hani için için ağlamıştım ya bütün gece Susup bakmakla yetinmiştin ya gözlerime Yıldızların parlaklığını söndüren o lanet, bedenlere ağıtla gönderdikçe Ağlama! Gecenin koyu karanlık dolunayının gölgesinde Hissederim… Susarım… Seher vaktinin titreten ayazı akşamlarda Sessizliğin lanetli madalyonu bu kez hangi kurbanda? Acı tatlı senfoninin ahenkli kanat çırpışında Elimde siyah kaderim ve ben Karanlığa, kanlı gözyaşlarıyla vokal yapmakta Hissederim… Ağlarım… Kanlı evliyaların sonsuzluk çağrısına inanıp Savrulurum… Susarım… Gidiyorsun işte akşamların sessizliğinde Çığlıklara inat susan bedenimin ölüm yemeğinde Son kez söyle! Beni sevdin mi hiç anlatılmayacak kadar soğuk karanlık nefeslerce? Düşünürsün… Susarsın… Yanıtın gelmez geçmişten Gelecek susar lanetlenmişçesine Hissedersin… Ağlamazsın… Sen hiç olmadın ki ağlayamazsın… 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shadeo Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2007 ellerine, ellerinize saglık bu kadar anlamlı şiirler ....... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2007 Beğendiğinize sewindim efem:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shadeo Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2007 yk yaaaa bundan snra burda şiir falan okumıcam adamı direrk olarak damara bağlıyorlar yafff nerde benim biralarım 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2007 ya üsülme bu kadar ama :( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ezim Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2007 yüreğine sağlık çok güzeldi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2007 aglarım bak:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2007 gıcık seni bana inat söledin de mi:D:D:D ağla ben de avuturum:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2007 güzel olmus tskler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2007 Beğendiğine sewindim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2007 gıcık seni bana inat söledin de mi:D:D:D ağla ben de avuturum:D:D:D e amacım o zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2007 @boogee amacını yesinler şımarık ya :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.