MALCOLMX Oluşturma zamanı: Kasım 10, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 10, 2007 http://www.genctema.org/Tr/images/resim/kayipotoban.jpg Karanlık dehlizler, derin uçurumlar, hiçbir yere varmayan yollar ve zihinsel kısır döngüler boyunca belirsiz ve klostrofobik mekanlarda kimliklerini arayan, özgül benlikleri üzerindeki kontrollerini yitirmiş iki erkeğin, birbirlerinden ayrı ve aynı zamanda birbirleriyle kesişen şizofrenik dünyalarını ele alan “Kayıp Otoban 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2007 eskiden cok izlerdim..hala ara ara arsivden cıkarıp izlerim..super bi filmdir izlemeyen varsa kesin kacırmasın:) eline saglık malcolm:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2008 bu film bi acayip olmus ilk bolumu izledim 2. bolume geciyorum baska bi film actım sandım neyse cocuga birsey olmus ailesi anlatmıyor filmde de acıklamıyor kafam karıstı valla gece gece psikolojik travma bu olsa gerek ve film soru isaretleri bırakarak bitiriyor acıklanmayan olaylar olaylar arasında baglantılar bilerek mi kurulmamıs anlamadım,tam bir psikolojik karmasa,etkileyen tarafıda bu olsa gerek:) izledigim farklı nadir filmlerden biri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.