efendi Oluşturma zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 14, 2006 Bu oldukça kolay bir büyüdür. Yalnızca tütsü yakıcısına, çabuk alevlenir mangal kömürüne ve bir çimdik gül taç yaprağına ya da civanperçemine (Achilla millefolium) ihtiyacınız var. Bu büyüyü her Salı günü yeni ay'dan sonra ve eğer mümkünse Venüs'ün saatinde yapın. Yaprakları tütsü yakıcısına atın ve duman çıkarken, bu dumanın içinde ya da kömür korlarında sevgilinizin yüzünü hayalleyin. Büyünün gerçekleştiğini hissedene dek şu sözleri tekrarlayın: Şifalı otlar, yanın ateşte Götürün beni kalbimin isteğine. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
falco x Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 emeğine sağlık. kaynak belirtirsen dahada güzel olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
efendi Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Büyü arşivimden düzenleyip buraya eklediğim için kaynak belirtemiyorum. Kaynağım geniş ve çok çeşitli yerlerden alındı. Özür dilerim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
falco x Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 peki gereken zamanlarda fikir alışverisinde bulunabiliriz ozaman Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
efendi Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 tabiki bulunabiliriz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 aktif paylaşımsa konu bende varım elimde anadoludan şamana latinden islam öncesi araba japondan havasa kadar iyi bir yelpaze var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
efendi Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 ALINTI(Şaman @ 14 10 2006, 13:02 ) 17822[/snapback] aktif paylaşımsa konu bende varım elimde anadoludan şamana latinden islam öncesi araba japondan havasa kadar iyi bir yelpaze var [/b] Bu sitede engin bilgilere sahip insanlarla tanışacağımı hissetmiştim. Sanırım hissettiklerimden biri sensin şaman. Çok değerli insanlar var burda... Bi kaç kişi daha sezinliyorum. Zamanla onlarlada tanışıcaz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ametist Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 büyü yaparken salı gününün bi özelliği mi var efendi,başka biyerde de okumuştum büyü salı yapılırsa etkili olur diye? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mavi_boyss Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 her yapılan büyünün, ne için yapıldığı, kime yapılacağı, iyi birşey içinmi yoksa kötülük içinmi yapılacağı gibi kriterler vardır. Bunların hepsi göz önünde bulundurularak zaman belirlenir. Bu büyü salı yapılması gerikiyormuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taykel Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2007 ben yüzlerce büyü öeneği bilirim ama bölesini ilk kez duydum...peki çok etkilimi?daha etkili bir daha tesirli ve karşı tarafı alevlendirecek bir formülü paylaşır mısın ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arkeolog Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2007 taykel kasvere ....... ........ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
peitsche26 Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 taykel kasvere ....... ........ ?? o ne demek buyunun adi mi ? baska birsey mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 büyü yaparken salı gününün bi özelliği mi var efendi,başka biyerde de okumuştum büyü salı yapılırsa etkili olur diye? büyüsüne göre uygun zaman değişir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciferian Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 ben böyle büyüleri yapmıyorum açıkçası kendi açımdan herhangi sebebi yok ama buradaki üyelerin yaptığı büyülerden sadece Urum'un bir büyüsünü çok merak etmiştim.Ne biliyim karşımdaki insanı tanımıyorum hem nasıl bi zararı olabilir yada zararı yoktur bilmiyorum ama ben bunları yapacak kadar cesaretli değilim. ve çoğu kişi bunları yapmaya yelteniyor o sebeple yazanların uyarıları bolca yapmalarını tavsiye eder,m.Ne biliyim şunlar yapmamalı böyleleri yapmalı filan elbette bir ayrım vardır sanıyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 Bu oldukça kolay bir büyüdür. Yalnızca tütsü yakıcısına, çabuk alevlenir mangal kömürüne ve bir çimdik gül taç yaprağına ya da civanperçemine (Achilla millefolium) ihtiyacınız var. Bu büyüyü her Salı günü yeni ay'dan sonra ve eğer mümkünse Venüs'ün saatinde yapın. Yaprakları tütsü yakıcısına atın ve duman çıkarken, bu dumanın içinde ya da kömür korlarında sevgilinizin yüzünü hayalleyin. Büyünün gerçekleştiğini hissedene dek şu sözleri tekrarlayın: Şifalı otlar, yanın ateşte Götürün beni kalbimin isteğine. hocam baya basit ama seni 2 yıl aradan sonra online yakalayabilirsem bir kaç sorum olacak ... 2yıl sonra tşk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.