efendi Oluşturma zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 14, 2006 İşte rüyalarınızın erkeği için pişirebileceğiniz bir büyü, bir kek için gerekenlerden başka şunlara ihtiyacınız olacak: Bir çimdik yenilebilir gül taçyaprağı kurusu Bir çay kaşığı tarçın Dolunaylı bir gece... Kek için gereken karışımın içine diğer maddeleride katıp şunları söyleyin: Bir damla ay kanı, Bir çimdik gül ve tarçın, Güzel kokular sunun onun burnuna Ardından, kek piştiğinde onu fırından çıkarıp şu sözleri üç kez tekrarlayın: Kenetlenip birleşeceğiz, her dişleyişinde Benim olacak o, bu baharatlı kek sayesinde. Şimdi koca bir dilimle ona servis yapmanın tam zamanıdır! lütfen tıklayın http://www.gnoxis.com/forum/basitce-maji-ve-buyu-t6914.html?p=79553#post79553 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
falco x Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Kenetlenip birleşeceğiz, her dişleyişinde Benim olacak o, bu baharatlı kek sayesinde. evet super yaa teşekkurler hemen denıcem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
doors Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Ama özellikle bu büyüleri yapabilmek için cadı olmak gerekiyor sanırım.(buda küçük bir detay) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2006 Başlık konusunda küçük harf kullanmaya özen gösteriniz ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
iibfli Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2006 eee boşuna demiyorlar erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer diye Bir de bu ay kanı dediğin tahmin ettiğim şey mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2006 Ay yooo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zerre Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2006 geçinmek zorunda olduğunuz insanlarla iyi olmak rahatsızlık veren kişiler uzaklaştırmak için bazı şeyler yapmak mantıklı olabiliyo ama yemiyeceği maddeleri yedirmek ve erkek yada kadın olsun özgür iardesine hükmedip kendine bağlamak kul hakkına girer diye düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
enkizu Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2006 beni sevmesi için birine kek hazırlamak yerine beni seven insanlarla takılmayı tercih ederim walla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Maith Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2007 tam tatlı cadı filmlerine yakışacak türden bi büyü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
auroraleph Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 hmmm..baya iLginçmiş..denemek lazım =) saoLun bu arada.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 ay kanı dediği ay ışığı:Deklemeyi unutmuşlar kek ayışığında hazırlanacak ve bir gece üzerinde kırmızı bir tülle ay ışığında kalacak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 ay kanı dediği ay ışığı:Deklemeyi unutmuşlar kek ayışığında hazırlanacak ve bir gece üzerinde kırmızı bir tülle ay ışığında kalacak ekleme için teşekkürler şaman. bu arada bir süredir sağlık nedeniyle forumda yoktum herkesten özür dilerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cagrione Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 ya hep kadınlar erkeklere büyü yapıo bunun erkeklerin kadınlara yaptıı bi versionu yokmu yaa??? yardım acil:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eminerkin Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2007 belfalas geçmiş olsun kardesim...dilerim saglıgına kavuşmuşsundur... bide rahatsız oldugun zaman yazsaydın belki faydamız olurdu..tekrar geçmiş olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2007 paranormal konularda konu düzeni ve içi dolu mesajlar hakkında çizgimizin daha sertleştiği konusunda bilgilendirmiştik. bu formata uymayan mesajlar silinmiştir. gerekmeyen mesajlara cevap olarak yazılan mesajların sahiplerinden özür diliyorum. bundan sonra daha dikkatli olursanız sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osisis Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2007 sitenn yeni üyesiyim. ilk attığım msjın bu olmasını istemezdim...... ama yakınımdaki birine bu kekin yapıldığını biliyorum. bu tarz bir büyüyü bozmak için ne yapılabilir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 arınma ritüeli yeterli olacaktır.Yada arınma iksiri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osisis Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 şaman çok teşekr ederim:) yardımın için.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 önemli değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Trobar de Morte Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2012 sitenn yeni üyesiyim. ilk attığım msjın bu olmasını istemezdim...... ama yakınımdaki birine bu kekin yapıldığını biliyorum. bu tarz bir büyüyü bozmak için ne yapılabilir? Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. Büyü yapmak ve çeşitli büyülerin yapılışlarını okuyoruz da bir de bozulması ve bu büyüler karşı tarafa yapıldı ancak karşı tarafı etkilemediği zaman neler olur? Bu konular hakkında da bilgiler verilse iyi olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gotha Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2013 Ay kanı derken ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.