blessed trinity Oluşturma zamanı: Kasım 12, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 12, 2007 BUNALIM AKIYOR ellerime, ordan da yere damlıyor, bak... Aynaya bakıyorum, aynadaki kişi şöyle diyor bana: 'Seni tanımıyorum!'. Ben de onu tanımıyorum... Odama dönüyorum, aynı tanımadığım kişi, kırmızı gözleri... 'Gözlerindeki şarap mı, kan mı?' diyorum. 'Sen cevabı zaten biliyorsun. Hangisi daha tatlı?' diyor. Sonra yüzüğünün kenarı ile bileğinin bir kısmını kesiyor, Ağzıma dayıyor, kana kana içiyorum. Ardından derin bir uyku, kimsenin görmediği, göremeyeceği kadar derin... Kabuslar saldırınca beynime uyanıyorum...Ellerime bakıyorum, O kişinin elleri gibi yaşlı. Bilğime bakıyorum kanıyor... Klozete koşup kusuyorum bilmiyorum kaçıncı kez... Bunalım damlıyor gözlerimden, bak! Bırak beni bu fil mezarlığında, bırak... 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysterious Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2007 kendimi buldum bu şiirde gerçekten harika bir şiir. emeğine sağlık .... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2007 beğendiğine çok sewindim :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2007 kilitledin beniiiii bu kadar mı yüreğine seslenebilir sözcükler.... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2007 ah kankam benim şu sıralar ki halimi çok ii anlatıo o yüzden ben de çok sewiom bunu:D:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zendor Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2007 hikaye gibi anlatmışın..sade ama yine etkileyici Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2007 ulen daıttın beni bea:blink: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2007 ulen daıttın beni bea:blink: Toplayım istersen:D:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2007 kimse bilememiş... bu şiir aslında beni anlatıyor..tşkhttp://www.msndelisi.com/bye.gif Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pegasus Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2007 eğer duygular senden dökülmüşse cümlelere bileğini kesen yüzüğe daha ne kadar tahammül edeceksin merak ediyorum. ayrıca bu kadar kanayan yaraya hangi eczaneden yada hangi aktardan çare bulacaksın merak ediyorum.merak ediyorum yaşadığın hayat senin eserinmi kaderinmi tartışmaya açıyorum varmısın? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2007 yara bandını buldu merak etme Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2007 tartışmaya ne gerek war ki hayat benle ben de hayatla oyun oynuorum...Fazla söze hacet yok sanırım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2007 ellerine sağlık blessed..ama bunalım yakışmıo sana:) mutlu görmek isterim seni...ellerine sağlık çok güzel şiir:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2007 teşekkürler balfalas:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.