TheMafia Oluşturma zamanı: Kasım 14, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 14, 2007 Neden evlilik yüzüğü yüzük parmağına takılır biliyor muydunuz? Evlilik yüzüğü neden hep aynı parmağımızdadır da, neden işaret parmağı baş parmak ya da serçe parmak değil de neden yüzük parmağı... Evlilik yüzüğünü ilk defa eski mısır prensesi Nefertiti takmıştır...o yıllardaki Tıbbın ne kadar ilerde olduğu ayrı bir tartışma konusudur ama yüzyıllar Sonra anlaşılmıştır ki direk kalbe giden tek damar evlilik yüzüğünü taktığımız Parmaktadır.. Başka hiç bir parmağımızdan direk kalbe giden bir damar yoktur... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
azec Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2007 önemli olan yüzüğün direk kalbe gıden parmağa takılması değil iş aşkı kalbe hapsetmek.ben yüzüğe önem vermem çünkü o çıkarılır ama öyle bir aşk olmalı ki o kalpten hiç çıkmamalı işte öyle bir adamı bulup evlenmekte büyük başarı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest elacayib Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2007 Demek ki sebebi buymuş. Paylaşım için sağol. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2007 peki adı neden yüzük parmagı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2007 Belki parmağa yüzük takılmaya başlandıktan sonra yüzük parmağı denmeye başlanmıştır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2007 peki neden en ufak parmak serce parmak deniliyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2007 peki neden en ufak parmak serce parmak deniliyor walla o konu hakkında ne dieceğimi bilemiorum kitledin bak beni :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 Nefertitinin o parmağına serçe konduğu için. Onun başka hiçbir parmağına serçe konmamış ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sefamerve Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 ama ben evlendim ayrıldım hiç yüzügüm olmadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 ama ben evlendim ayrıldım hiç yüzügüm olmadı e oda guzel tabi:blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2008 Alyansı neden dördüncü parmağımıza takmalıyız? Bunun, Çinliler'in anlattığı çok güzel ve inandırıcı bir açıklaması var... Başparmak, anne-babanızı, İşaret parmağı, kardeşlerinizi, Orta parmak, sizi, Dördüncü parmak (yani yüzük parmağı), hayat arkadaşınızı, Ve serçe parmak, çocuklarınızı temsil eder. İlk önce avuçlarınızı birbirine bakacak şekilde açın. Orta parmakları bükün ve sırt sırta birleştirin. Daha sonra kalan dört parmaklarınızı da birleştirip, uç uca getirin. Şimdi, anne babanızı temsil eden başparmaklarınızı ayırmaya çalışın... Açılacaktır, çünkü anne babanız sizinle birlikte ömür boyu yaşamayacaktır. Er ya da geç onlardan ayrılmak zorundasınız. Baş parmaklarınızı önceki gibi birleştirip, kardeşlerinizi temsil eden işaret parmaklarınızı ayırın. Onlar da ayrılacaktır, çünkü kardeşleriniz kendi ailelerini kurup, ayrı bir hayat seçer. İşaret parmaklarınızı birleştirip, çocuklarınızı temsil eden serçe parmaklarınızı ayırın. Onlar da ayrılıcak, çünkü çocuklar da evlenir ve bir gün kendi hayatlarını kurar. Son olarak serçe parmaklarınızı birleştirip, eşlerinizi temsil eden yüzük parmaklarınızı ayırmaya çalışın. Ayıramadığınızı görünce şaşıracaksınız. Çünkü karı-kocalar hayat boyu bir arada yaşarlar... İyi günde ve kötü günde... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.