Deaths_Expulsion Oluşturma zamanı: Kasım 14, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 14, 2007 Önümde beyaz bir sayfa İçimde kömürleşmiş bir benlik Ne zaman üstünü örtüp Gizlemeye çalışsam Hep üste çıktı Kararmışım bir kere İflah olmam der gibi Ve işte yine beyaz bir sayfa Yine kömürleşmiş benliğim Ben : kapatacağım, atacağım bu siyahlığı… dedikçe O benimle savaştı Bir bedende iki düşman olduk Benimki küçük sevinçler Ufak galibiyetler Onunki derine inen sarsıntılar Ben tokat attım Oysa her seferinde yerin dibine gömdü beni İtiraz edecekde halim kalmadı Her seferinde kalktım da ayağa Gidişinle kesti ayaklarımı En çok vuranda Aldırmayışın oldu Ayağa kalkamamama üzülmedimde Sende bir hiç olmak Düşündürdü kalksam ne olacak? Kesilmiş nasıl olsa ayaklarım İyileşsede ne için kalkacağım? Bir daha düşmek için mi? Beni de kendine çağırıyor karanlık ‘’gel’’diyor ‘’her kalktığında yeniden düşeceğine Bir kere kalk,bana gel Parçalara ayır kendini Kalmasın sende hiçbir parçan Bana ver hepsini Bende sana karanlığı vereyim Düşünecek hiçbir şeyin kalmasın Düşme bir daha Bana gel… Kalkmak yok Düşmek yok Hiçbir şey yok Benliğin yok… silin tüm hatıralarımı kalmasın hiçbirşeyim aklımda unutun beni unutturun beni bana kalmasın benden hiçbirşey var olmak bana göre değil düşünmek,acı çekmek,sevinmek istemiyorum hiçbirini hangisi teselli eder kaybolan sevinçlerimi hangisi geri verir yıkılan hayallerimi elinizden gelirse yok edin beni unutturun beni bana 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 ’her kalktığında yeniden düşeceğine Bir kere kalk,bana gel" işte hepimizin karanlığa teslim olma sebebi bu dizelerde yatıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 gördugun degıl görmek ıstedıgın kadar... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dilara_ Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2009 death çok güzel olmuş hislerine hissetiklerine sağlık 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.