egonya Oluşturma zamanı: Kasım 14, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 14, 2007 Birgün bizim spawn namaz Kilmak Için Abdest Almaya Hazirlanir.abdestinide gnoxis cafesının çesmeden Almaktadir. spawn ıAbdest Alirken Izleyen izuchırıng ve sepıaBakarlar Ki spawnDefalarca üst üste Abdest Almaktadir.sasirirlar Ve Sebebini Merak Ederler Ve spawn ı Izlerler.daha Sonra spawn Namazini Kilmak Için Camiye Gider.spawn Namaz Kilarken Görürlerki Namaz Esnasinda Ikide Bir Gülüp Duruyor Bunun üzerine izuchırıng dayanamayıp sorar ; spawn ,namazda guluyosun Abdestin Bozuldu Namazda Gitti Der spawn ın Cevabi Ise, -yahu önemli Degil Yedekte Bir Kaç Abdestim Daha Var.... yahu spawn senin ibadetınde anca bu kadar olur:rofl: not:uyarlama: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2007 imza güzelmiş diyip geçeyim konuyu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2007 hahahahahaha Spawnie ne demiş bak intikam alıo kankam senden hahahaha :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2007 kucukl bı yanlısı duzeltmek ısterım ılk once bılıyorum bu kurguya pek uymayacak ama ben degıl namaz kılmak abdest almasınıbıle bılmıyorum yaw!:D:Dizuyla sepıa bılıyorlar mı onu onlara sormak laızm!:D:D:d paylasım ıcın tsk! saygı ve sevgilerimle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2007 paylaşım için teşekkürler yazmış yaaa ahdskhduha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
azec Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2007 tepki alacağımı biliyorum ama namaz gibi kutsal bir inancı böyle bir espiri için kullanılması acıkcası benim hoşuma gitmedi.emek verilip hazırlanmış neyse.saygılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2007 azec duyarlılıgında haklısın ama kendi aralarında dönen bir geyik muhabbeti. burda bişi demek bize düşmez ama uyarlama ve sahne performansına bayıldım 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
azec Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2007 sche kendi aralarında dönen bir geyik muhabbeti bile olsa inançlara saygı herşeyin üstündedir.bu geyik muhabbetini başka bir şekildede kurabilirdi konuyu açan şahıs.bir inanç unsuru kullanılmamalıydı bana göre 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2007 sanmıyorum kötü bi niyetle bunu yapsın zaten.. egonyayı tanıdıgım için konuyu acarken içinde böyle bi düşünce olmadıgından eminim... dedim ya sadece geyik ve sohbet muhabbet amaclı takılma fazla.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2007 Schezophreniac kesinlikle haklı kötü niyeti olmadığına emin olabilirsin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
azec Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2007 ben art niyetli yada değil gibi bir şey söylemedim.dikkatinizi çekerim.kişinin iç dünyasınıda bilemem ben sadece okuduğum konuya baktım ve bir müslüman olarak dinim açısından kutsal olan bir gerçeğin kullanılması hoşuma gitmedi dedim.başka bir şekildede bir kurgu yapılabilirdi dedim.şahısın iç dünyası beni bağlamaz şahısta beni ilgilendirmez ben sadece düşüncemi söyledim.umarım anlatabildim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2007 düşüncene saygımız sonsuzdur.. belirttin yorumunu yaptın teşekkürler.. konu dagılmasın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2007 ilahi komedya spawn farklı layerlarda namaz kılabilecek bir kapasiteye de sahip bence 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2007 guzel olmus gıbı ama ne bılıyım ısın ıcıne dın gırınce ben bı garıp oluyorum 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.