falco x Oluşturma zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 14, 2006 (düzenlendi) Nisan 8, 2013 AurorA tarafından düzenlendi ölü resimler temizlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rock_girl Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 grçektn ilginç valla nerdn bulldun bnları yaw nese hadi bysssssss Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 en güzel giysimiz cildimiz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Artık milletin iş güç kalmamış tahda motifli insanlar çiziyor kalp desen bi ayrı , türkiyede olcak böe yaratıcılık ya kalbi daştan yaparlardı yada sigara içmiş bi insan gibi siyah Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 bı pınar ın reklamlarını hatırladım beyın murun falan guseldı benım baya hosuma gıdıodu o reklamlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
falco x Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 ALINTI(nihtwish @ 14 10 2006, 19:06 ) 17953[/snapback] bı pınar ın reklamlarını hatırladım beyın murun falan guseldı benım baya hosuma gıdıodu o reklamlar [/b] çok güldüm haklısın aslında diyorum bunda bi tanıdıklık var diye sen çözmüşün olayı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 bunları yapmakta beceri ister ya valla bravo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ametist Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2006 aslında biyoloji dersleri mesela erkek öğrencilere topa vuran adam figürü ile gösterilebilir.bence başarıyı arttıran bi etken olur bu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizemlikorsan19 Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2006 sporcuların sonu hep böyleyse ben spor felan yapmıorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
real_boys Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2006 Çok güzel olmuş... Gavur yapıyor bunları işallah Türkiye'de de açarlar böyle bir müze... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.