Jump to content

1 defa okuyup 11 yıldır unutamadığım şiir..

izuchiring

Önerilen Mesajlar

yol uzun ve zorluydu, gökyüzü soğuk ve gri,

beyaz ay donmuş tıpkı bir ölü gibi..

ıslak ve solgun şafakta

kral ve asker , hırsız ve fahişe kolkola yürüyorlardı...

ben ıssız kimmerya topraklarından

görkem ve şehvetin inine gelmiş savaşçıyım,

çelik kan ve ateşle kazandım insan oğlunun kazanabileceği her şeyi,

oynadığım kumarda şeytanı kendi oyununda yendim,

acaba kazanırken gerçekte kaybetmelimiydim?..

evet bu şiir kimmeryalı conan efsanesinin yıllar önce okuduğum bir baskısında çok beğenipte asla unutamadığım mısraları..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

beyaz ay donmuş tıpkı bir ölü gibi...

Robert Ervin Howard amcanın muhteşem sözleri, akılda kalmaması için aklından zoru olması lazım okuyanın:polling:

İzu sana şiir çok yakışıyor :thumbsup:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

beyaz ay donmuş tıpkı bir ölü gibi...

Robert Ervin Howard amcanın muhteşem sözleri, akılda kalmaması için aklından zoru olması lazım okuyanın:polling:

İzu sana şiir çok yakışıyor :thumbsup:

phora beni gerçek sahibine götüren adresi verdiğin için teşekkür ederim..

Robert Ervin Howard ın tüm şiirlerine ulaşmaya çalışacağım..tşk

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

kral ve asker , hırsız ve fahişe kolkola yürüyorlardı...

ben ıssız kimmerya topraklarından

görkem ve şehvetin inine gelmiş savaşçıyım,

Neden kazanırken asla fark edemeyiz kaybetmekte olduklarımızı,neden hep çok zor olur kayıpları kabullenmek bu denli,çanlar çalıyor uzakta,kimseler duymuyor,kuşlar havalanıyor tüfeklerin ucunda.Birileri uzaklarda içine akıtıyor gözyaşlarını.Yüzü gülmeyen güller karanlık ve ıssız bahçeleri aydınlatabilmekten ölesiye ırak,tohumlar özlemez olmuş çiçek olmayı.Üsküdar bir yanda,diğer tarafımda biraz karanlık var,arka sokakları gibi bozkırların.Mahsun düşlerimin en sürgün adasında çaldılar güneşimi,bir yudum rakıda boğulmak ve bir sigaranın dumanında gizlenmek acılardan öylesine uzak ki şimdi......

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Neden kazanırken asla fark edemeyiz kaybetmekte olduklarımızı,neden hep çok zor olur kayıpları kabullenmek bu denli,çanlar çalıyor uzakta,kimseler duymuyor,kuşlar havalanıyor tüfeklerin ucunda.Birileri uzaklarda içine akıtıyor gözyaşlarını.Yüzü gülmeyen güller karanlık ve ıssız bahçeleri aydınlatabilmekten ölesiye ırak,tohumlar özlemez olmuş çiçek olmayı.Üsküdar bir yanda,diğer tarafımda biraz karanlık var,arka sokakları gibi bozkırların.Mahsun düşlerimin en sürgün adasında çaldılar güneşimi,bir yudum rakıda boğulmak ve bir sigaranın dumanında gizlenmek acılardan öylesine uzak ki şimdi......

nedrim heyt babacım be !!! bunlar ne güzel sözler ,, nekadar harika bir duygu ifadesi.... çok hoşuma gitti valla senin yazdıklarınıda bi 11 sene ruhumda saklarımm:cool:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...