izuchiring Oluşturma zamanı: Kasım 15, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 15, 2007 yol uzun ve zorluydu, gökyüzü soğuk ve gri, beyaz ay donmuş tıpkı bir ölü gibi.. ıslak ve solgun şafakta kral ve asker , hırsız ve fahişe kolkola yürüyorlardı... ben ıssız kimmerya topraklarından görkem ve şehvetin inine gelmiş savaşçıyım, çelik kan ve ateşle kazandım insan oğlunun kazanabileceği her şeyi, oynadığım kumarda şeytanı kendi oyununda yendim, acaba kazanırken gerçekte kaybetmelimiydim?.. evet bu şiir kimmeryalı conan efsanesinin yıllar önce okuduğum bir baskısında çok beğenipte asla unutamadığım mısraları.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 etkileyici gerçekten thanx... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 Güzelmiş=) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 cok hoş tşk ler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysterious Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 allah allah izu sana bi haller olmuş bu aralar şiirlere sarmışsın.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 allah allah izu sana bi haller olmuş bu aralar şiirlere sarmışsın.... sorma yav phora nın dediği gibi ipsiz uçurtma yım galiba .. yarın hangi triplere bürüneceğim bende bilmiyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysterious Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 allah sonunu hayır etsin ne diyelim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phora Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 beyaz ay donmuş tıpkı bir ölü gibi... çelik kan ve ateşle kazandım insan oğlunun kazanabileceği her şeyi, acaba kazanırken gerçekte kaybetmelimiydim?.. Robert Ervin Howard amcanın muhteşem sözleri, akılda kalmaması için aklından zoru olması lazım okuyanın:polling: İzu sana şiir çok yakışıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 hakkaten cok hoş bir şiir tesekkurler izu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 beyaz ay donmuş tıpkı bir ölü gibi... çelik kan ve ateşle kazandım insan oğlunun kazanabileceği her şeyi, acaba kazanırken gerçekte kaybetmelimiydim?.. Robert Ervin Howard amcanın muhteşem sözleri, akılda kalmaması için aklından zoru olması lazım okuyanın:polling: İzu sana şiir çok yakışıyor phora beni gerçek sahibine götüren adresi verdiğin için teşekkür ederim.. Robert Ervin Howard ın tüm şiirlerine ulaşmaya çalışacağım..tşk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phora Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 phora beni gerçek sahibine götüren adresi verdiğin için teşekkür ederim.. Robert Ervin Howard ın tüm şiirlerine ulaşmaya çalışacağım..tşk Şiirleri bulduğunda bizi mahrum etme Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sefamerve Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2007 izu sen yakında büyük bir ask yasıyacaksın buaralar duygusalsın veee sinyaller gelmeye basladı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dejavu01 Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2007 oynadığım kumarda şeytanı kendi oyununda yendim, acaba kazanırken gerçekte kaybetmelimiydim?.. En Etkileyici Kısmı bence Teşşekkür ediyorum,Güzel Bir Şiir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nedrim Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2007 kral ve asker , hırsız ve fahişe kolkola yürüyorlardı... ben ıssız kimmerya topraklarından görkem ve şehvetin inine gelmiş savaşçıyım, çelik kan ve ateşle kazandım insan oğlunun kazanabileceği her şeyi, Neden kazanırken asla fark edemeyiz kaybetmekte olduklarımızı,neden hep çok zor olur kayıpları kabullenmek bu denli,çanlar çalıyor uzakta,kimseler duymuyor,kuşlar havalanıyor tüfeklerin ucunda.Birileri uzaklarda içine akıtıyor gözyaşlarını.Yüzü gülmeyen güller karanlık ve ıssız bahçeleri aydınlatabilmekten ölesiye ırak,tohumlar özlemez olmuş çiçek olmayı.Üsküdar bir yanda,diğer tarafımda biraz karanlık var,arka sokakları gibi bozkırların.Mahsun düşlerimin en sürgün adasında çaldılar güneşimi,bir yudum rakıda boğulmak ve bir sigaranın dumanında gizlenmek acılardan öylesine uzak ki şimdi...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Neden kazanırken asla fark edemeyiz kaybetmekte olduklarımızı,neden hep çok zor olur kayıpları kabullenmek bu denli,çanlar çalıyor uzakta,kimseler duymuyor,kuşlar havalanıyor tüfeklerin ucunda.Birileri uzaklarda içine akıtıyor gözyaşlarını.Yüzü gülmeyen güller karanlık ve ıssız bahçeleri aydınlatabilmekten ölesiye ırak,tohumlar özlemez olmuş çiçek olmayı.Üsküdar bir yanda,diğer tarafımda biraz karanlık var,arka sokakları gibi bozkırların.Mahsun düşlerimin en sürgün adasında çaldılar güneşimi,bir yudum rakıda boğulmak ve bir sigaranın dumanında gizlenmek acılardan öylesine uzak ki şimdi...... nedrim heyt babacım be !!! bunlar ne güzel sözler ,, nekadar harika bir duygu ifadesi.... çok hoşuma gitti valla senin yazdıklarınıda bi 11 sene ruhumda saklarımm:cool: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 çok güzel etkileyici:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
einherjer Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Crom'un erkekliği adına erkekliğin manifestosu bu olmalı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lorelei Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 güzel gerçekten.. beğendim ben de:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 acaba kazanırken gerçekte kaybetmelimiydim?.. işte burası beni çok düşündürdü... gerçekten etkileyici ; teşekkürler =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.