izuchiring Oluşturma zamanı: Kasım 15, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 15, 2007 http://www-arhiiv.postimees.ee:8090/sakala/failid/139/208tatto_S.jpg Kısaca malzemeler Oksijen suyu ( Eczaneden alabilirsiniz ) Hint kınası Kürdan Koltuk altı kremi Aydınger kağıdı ( Kırtasiyeden ) Dövme deseni STABİLO KALEM (Her kırtasiyede vardır belki evinizde de vardır ) Arkadaşlar saydıklarımı elde ettikten sonra ki hepsi basit şeyler zaten kolayca bulursunuz. Hint kınasını küçük bir kapak gibi bir şeye 1 ve ya 2 çay kaşığı kadar koyun sonra oksijenli suyu üstüne dökün fakat karışımın ayarını çok iyi yapmanız gerekiyor gerçekten kalıcı ve gerçekten siyah bir şey istiyorsanız bu yaptığınız karışımı bir kaç kere yapmanız ve elinizin içine ve ya herhangi bir yerinize bir kaç kere deneyerek kıvamı bulmanız gerekecek. Herhangi bir yerinize yaptığınız (az sulu! karışımı evet az sulu olmalı KAHVE TELVESİ GİBİ OLACAK BU ÖNEMLİ! ) deneme dövmenizi kuruyuncaya kadar evet sürdüğünüz dövme kuruyacak yani onu çıkarmak için ufalaman bile yeterli olacak o derece kuruması lazım. Evet deneme dövmeniz kurudu ve yıkadınız inş. ortaya gayet siyah manyak belli olan bir şey çıkmıştır böyle olduysa tamam no problem şimdi dövme desenimizin üzerine aydınger kağıdını koyarak üzerinden STABİLO KALEMLE geçiyorsunuz (sadece etrafından geçin çizgilerin) hızlı bir şekilde tabi kurumayacak!.. sonra koltuk altı kremini dövme yapacağınız yere sürün ve üzerinden kalemle geçtiğiniz aydınger kağıdını bu kremi sürdüğünüz yere bastırın desenin çıkması lazım. Desen çıktıktan sonra yaptığımız dövme karışımını desenlerin içine geçiyoruz dikkatli bir şekilde ve taşırmadan geçmeniz çok önemli. EVET MİLLET ŞİMDİ HEPSİNİ GEÇTİKTEN SONRA DÖVMENİZİN KURUMASINI BEKLEYİN VEEE BİTTİ geçmiş olsun. bunlarda dövme resimleri http://funy.blox.pl/resource/my_tatto.jpg http://www.e-booktown.com/b/tatto_pic.jpg http://addictiveinks.co.uk/resources/_wsb_474x457_Tattoo+Designs+Flash+Fairies+-+Fairy+Tatto7o+$282$29.jpg 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 Güzel konu olmuş denemek lazım, ama kendi kendine yapmak zor olabilir sonra kendini fazla kaptırıp ortalıkta Michael Scofield (Prison Break) gibi gezmekte var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darklight Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 eywallah hacım ellerine sağlık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 Güzel konu olmuş denemek lazım, ama kendi kendine yapmak zor olabilir sonra kendini fazla kaptırıp ortalıkta Michael Scofield (Prison Break) gibi gezmekte var :rofl: benim ilk geçeci dövme yapımım zaten tam bir skandaldı.. bana hint taşı alacaksın onu kendin. ögüteceksin demişlerdi.. bende aynen dedikleri gibi evde hem televizyon seyreder hemde taşı öğütürüm demiştim.. sonuç tam bir kabus ,tam bir skandal.. meğer o taşın tozu hiçbir şekilde çıkmazmış.. tüm giysilerimi atmak zorunda kalmıştım.. hele yeşil bir tşortüm vardıki hatırladıkça hala yüreğim sızlar..:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 Güzel konu olmuş denemek lazım, ama kendi kendine yapmak zor olabilir sonra kendini fazla kaptırıp ortalıkta Michael Scofield (Prison Break) gibi gezmekte var Fena mı olur yani Yakışmış abimize -------------------- Şu ilk vizeler bitsin hemen deniycem:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 Fena mı olur yani Yakışmış abimize biliyordum zaten böle bir cevap geleceğini izu madem deneyimlisin gnoxisin bir köşesinde sana stand açalım tattoo yaparsın. Manje-Loa'dan dan başlayabilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 zor gibi duruo ama denemek lazım saol kankacım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 biliyordum zaten böle bir cevap geleceğini izu madem deneyimlisin gnoxisin bir köşesinde sana stand açalım tattoo yaparsın. Manje-Loa'dan dan başlayabilirsin valla süper bir iş teklifi :Dama başlamak için manje loa olmaz.. çünkü o kıpır kıpır.. resim falan çizilmez.. ama spawn olabilir. o da bu işe meraklı .. sabah tezgahta ben dururum akşam spawn tezgaha :rofl:geçer yolumuzu buluruz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Carlos11 Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 :rofl: benim ilk geçeci dövme yapımım zaten tam bir skandaldı.. bana hint taşı alacaksın onu kendin. ögüteceksin demişlerdi.. bende aynen dedikleri gibi evde hem televizyon seyreder hemde taşı öğütürüm demiştim.. sonuç tam bir kabus ,tam bir skandal.. meğer o taşın tozu hiçbir şekilde çıkmazmış.. tüm giysilerimi atmak zorunda kalmıştım.. hele yeşil bir tşortüm vardıki hatırladıkça hala yüreğim sızlar..:D O hint tasi dedigin alman tasi'dir. Bunuda almaniz lzm. Uzun sure dovmenizin dayanmasi icin. Arkadasin dedigi gibi yapimi ayni fakat hint kinasi ile alman tasini dovdukten sonra esit mitkarda koyup kivami tutturmaniz gerekiyor. Gene arkadasin dedigi gibi dikkat edin eger alman tasi bulasirsa kiyafetlerinize elveda dersiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yougaar Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2008 O hint tasi dedigin alman tasi'dir. Bunuda almaniz lzm. Uzun sure dovmenizin dayanmasi icin. Arkadasin dedigi gibi yapimi ayni fakat hint kinasi ile alman tasini dovdukten sonra esit mitkarda koyup kivami tutturmaniz gerekiyor. Gene arkadasin dedigi gibi dikkat edin eger alman tasi bulasirsa kiyafetlerinize elveda dersiniz. bence karışıklık genelde piyasada alman taşına hint taşı denmesinden kaynaklanıyor. ama ilk fırsatta deniycem. keşke biraz daha dövme resimleri bulunup burda paylaşılsa. herkes rahatlıkla yapabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2008 iyide bunun gercekleri daha güzel:cool:...ama gercek dövme yaptıramayanlar için güzel tabii... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mezzaluna Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2008 sevgili arkadasım dovmenın kalıtelı olması ıcın alman kumu da koymak gerekıyor aktarlarda bulabılırsınız onu koymadan cok ıyı sonuc alamazsanız hatta oksıjenlı su yerıne goz damlası da daha kalıcı olmasını saglar aklınızda bulunsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cactus Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2008 thank you! cok ii bi paylasim olmus!deniycem! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackdream Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2008 keske yapabilsem ama tek basına zor ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NEVERWAS Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2008 Karanfil Sokak ta da böle yapıolar, gerçi bende böle yaptırodum ama kendi kendime yaptım.. Kolu batırdım öle saçma bişi oldu..Bilgi için sağolasın ama bu yaz tekrar denicem:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2008 Biz Kına taşı dıyoruz ona ayrıca rengın koyuluğuna katkıda bulunması ıcın saç boyası da katıyoruz Saygılar........ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
simay Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2008 ayyy keşke tatildeyken okusaydım. şimdi burda gitmezkii:confused: ama not aldım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2008 Evet kendine yapıyosan baya zaman alıyo ve sekli semali degisik bisey cıkıyo ortaya:D http://img221.imageshack.us/img221/9279/toprakpg2.jpg benim kendimde ilk denedigim su egri bügrü seydi:D ama yazın az kazanmadık bu dövme isinden:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gul Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2008 Iyi akşamlar arkadaşlar.hint kinasi konusunda kina taşi ile birlikte yapmaniz gerekiyor.kinanin taşi tamamiyle siyahlik oluşumunu arttirdiği için kullanmaniz gerekiyor.sadece hint kinasi 1 ay dayanirken taş kullanimindan sonra rahat 2 ayi buluyor.kina taşinin tozu asla çikmiyor bilginiz olsun.ayrica kina taşini toz kivamina getirmeniz gerekiyor.pütürlü olduğu zaman karişim tam sağlanamiyor.siyah olucak diye taşi fazla koymayin çünkü her şeyin fazlasi zarar.zaman kaybina uğramanizi istemem. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meel-is Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2009 keske daha once okusaydım 2 gün önce 10 tL ye yaptırdım ::( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vitriol Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2009 Benim çizimlerim berbattır hiç beceremem!Zaten çizim ile sorunlarım olmasa şu an İnşaat Mühendisliğinde 1. sınıfta olurdum neyse yapabilenler için güzel ama ben beceremem.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sally Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2009 Şekil çizemiyosan kopya çekiyosun zaten aydinger kağıdıyla :)Ben hep yapıyodm ztn ama normal su kullanıyodm bi de burdakine göre denym bakalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2010 http://www.bunlardanistiyorum.com/productdetails.asp?ProductTypeID=3079 böyle de bir ürün sunulmuş. uğraşmayayım diyenler denyebilir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2010 Bunlar çok sakıncalı arkadaşlar , para kazanmak için bizde yapıyoruz ama kullanılan maddelerin steril olmasından ziyade mürekkep olarak kullandığınızx madde organik olmak durumunda . İster kalıcı olsun ister geçici olsun vücuda uzun süre temas eden bu maddeler deride tahrişe ve daha büyük sorunlara yol açıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.