Deaths_Expulsion Oluşturma zamanı: Kasım 16, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 16, 2007 Kusursuzdun İncitmezdin beni Kusursuzdun dediysem Yakıştıramadım sana hiçbir kusuru Değişen neydi bilmiyorum Beni böylesine karmaşaya iten Öfkeye , vazgeçmişliğe , direnmeye , vazgeçememişliğe Sevmeye ,sevmemeye Seniyse bu kadar kırıcılığa… Öfkem, nefretim, sevgim Karıştı hepsi birbirine Hepsini terk etmeliyim Dönmemeliyim içime O karanlık , Bir köşeye atılmış, Kendinden geçmiş hayaller, Ve onların acı veren kokusuna… Belki yeni bir başlangıç !! Ama nasıl atacağım o çürümüş hayalleri, Ve peşinde sürükledikleri mutsuzlukları? Yüküm o kadar ağırken, Nerden, nasıl başlayacağım? Kime emanet edeceğim, Kimden yardım isteyeceğim? Bu kadar dibe vurmuşken… dip not:cold hell angel ile birlikte yazdık 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darklight Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2007 ellerinize sağlık ozaman kardeşim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2007 ;)süper crucum ellerine sağlık az bişi katkım oldu ama gerçekten ii anlatmışsın hislerini cümleler yerine ii oturmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2007 o az bişe dediğin çok şey aslında sağol sende sağol darklight Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2007 yureginize saglık ikinizinde:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2007 çürümüş hayallerimiz , elimizde kırılıp kalmış mutsuzluklarımız değil mi zaten bizi dibe çeken ? belki o eskilerden kurtulabilsek görebileceğiz güneşi ? güzel bir paylaşım olmuş ellerinize sağlık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.