Deaths_Expulsion Oluşturma zamanı: Kasım 16, 2007 Oluşturma zamanı: Kasım 16, 2007 Kusursuzdun İncitmezdin beni Kusursuzdun dediysem Yakıştıramadım sana hiçbir kusuru Değişen neydi bilmiyorum Beni böylesine karmaşaya iten Öfkeye , vazgeçmişliğe , direnmeye , vazgeçememişliğe Sevmeye ,sevmemeye Seniyse bu kadar kırıcılığa… Öfkem, nefretim, sevgim Karıştı hepsi birbirine Hepsini terk etmeliyim Dönmemeliyim içime O karanlık , Bir köşeye atılmış, Kendinden geçmiş hayaller, Ve onların acı veren kokusuna… Belki yeni bir başlangıç !! Ama nasıl atacağım o çürümüş hayalleri, Ve peşinde sürükledikleri mutsuzlukları? Yüküm o kadar ağırken, Nerden, nasıl başlayacağım? Kime emanet edeceğim, Kimden yardım isteyeceğim? Bu kadar dibe vurmuşken… dip not:cold hell angel ile birlikte yazdık 1 Alıntı
darklight Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2007 Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2007 ellerinize sağlık ozaman kardeşim... Alıntı
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2007 Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2007 ;)süper crucum ellerine sağlık az bişi katkım oldu ama gerçekten ii anlatmışsın hislerini cümleler yerine ii oturmuş Alıntı
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2007 Yazar Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2007 o az bişe dediğin çok şey aslında sağol sende sağol darklight Alıntı
boogee Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2007 Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2007 yureginize saglık ikinizinde:) Alıntı
schizophrana Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2007 Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2007 çürümüş hayallerimiz , elimizde kırılıp kalmış mutsuzluklarımız değil mi zaten bizi dibe çeken ? belki o eskilerden kurtulabilsek görebileceğiz güneşi ? güzel bir paylaşım olmuş ellerinize sağlık. Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.