boogee Oluşturma zamanı: Kasım 17, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 17, 2007 (düzenlendi) metal atasözleri üretelim hadi ben başlıyorum devamı sizden:) -metalci metalciye baka baka kararır:) -black metale seytan karısır -blackçinin hakkından deathçi gelir:p gibi hadi bekliyorum..uydurun biseyler:) Ekim 15, 2012 boogee tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2007 puhahahah deli ya :rofl: ben arkadaşlardan şunu biliom:D Bir bagetin nesi var iki bagetin sesi var... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2007 ayarı çeker metalcı, gel arabeskçi bazı bazı oldu mu:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2007 ayarı çeker metalcı, gel arabeskçi bazı bazı oldu mu:) super oldu du bi tanede benden her metalci kendi evinde böğürür. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phora Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2007 Metalin hastasıyım elektronun ustasıyım... Tıngırdaya tıngırdaya metal olur... Kötü olan metal grubu yoktur az votka vardır... Kılavuzu metallica olanın burnu metalden çıkmaz... Gökten metallica yağsa bize mahmut tuncer düşer... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2007 Grindgore gelecek yerden brutal esirgenmez Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 metalciye bu şarkın çok gürültü demişler.. hangisi değil ki demiş.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 çok pis metalciyim hergün çivi yerim metal metalcinin yongasıdır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 alma blackcinin ahını, çakar tahtaya aheste aheste Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Gökten metallica yağsa bize mahmut tuncer düşer... :rofl: koptum ya :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 metal dinlemeyene metali anlatmak köre kırmızıyı anlatmaya benzer... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 yazıda kırmızı olsa daha bi güzel olacaktı sanki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
akrep_ve_su Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 hahahahah bir-iki tanesi hariç çok iyiydiler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 aklıma da şimdi şu geldi: Attırma tepemin tasını, çalarım metalin hasını.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mezzaluna Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2008 metal metali söker:) bas gitarının perdesine vur davulunun ensesine bir elimde gitarım bir elimde biram umrumdamı dünyam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2008 aşıksan bas gitara; şoförsen kökle gaza:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ROCKTHEROCK Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 Her metalci kendi konserinde öter Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
F5uck Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 Metalcisin dediler, kız vermediler. Kılıcımı çıkardım, ablasını da verdiler. Brutal'in sesi uzaktan hoş gelir. Anneme metalci olduğumu söylemeyin, o beni emo biliyor. Ayağını circle pit'e göre uzat. Sallaya sallaya headbang olur. Pogo dediğin nedir gülüm, ben senin için wall of death'i göze almışım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dogon Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 aksak olsun diye uğraşma ... olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 muabbet etme metalciyle böğürtürsün ; kı*ını silme metalle çizdirirsin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bergsveinn Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 Attackta geçme beni krossda ezerim seni. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psychick Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 metalcinin dötü bir gün açıksa keçininki her gün açık metali bulmuş kıllısını arıyor anan turp baban metalci anan metalci baban şalgam atam bilir atasını metalci bilirim ötesini ayranı yok içmeye gitarıyla gider mıçmaya imam ossurursa metalci 8çatır çatır ) mıçar ağlama sevgilim ıslanıyorum metalin sapıyla paslanıyorum :D yeter bu kadar:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 Kim metalciye beddua ederse ,luciferde ona parmak bassın. Gülme metalciye , dayak yersin Kuru b.k metalciye yapışmaz Metalciye laf atanın burnunu kır ki, bir daha atamasın Kemençeyle death yapılmaz Yeterli olmayan solodan metal yapılamaz Metalcinin saçı uzunsa punkçıların aklı kısa olur Metalcinin yanında arabesk dinlenmemeli Metalci içkisini acısından içer Kırık bateriye herkez tükürür Metalci emoları tiksintiyle karşılar Bir emonun nesi var,Metalcinin aslan gibi sesi var Adam olacak metalci,gitarından belli olur Kırılacak diye vurmaya korkar Ad metalcinin,g.t tikky nin Metalci diyeyim sana,yağın bulaşsın bana Ağzının domalmasından metalci diyeceği belliydi Akşam İsyankar,Sabah günahkar Akşam metalci diye öldürdüler, sabah şehit diye namazını kıldılar Al allah metalciyi, zapt eyle dilini Bassçı bateristten beterdir Pogo yapmazdın,Çalmazsın,Kafa sallamazsın,Konserde işin ne? Altta kalan metalcinin canı çıksın Anan gotik, baban hödük Birşey anladıysam punkçı olayım Heavy metalci bilir dinini,Black metalci ne bilsin kendini Metalcinin gazabı sardı konser alanını Shagrath sıçsa,amatör metalciler (çatır-çatır)sıçar Metalciyi çok şımartırsan ya dayak yersin ya balgam ! Fena olmadı galiba Atasözlerine baka baka uydurdum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2009 Sakla paranı , gelir konser zamanı , bi yerde duymuştum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Macbeth Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2009 Pit arayan pogosunu da bulur, wall of death'ini de. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.