sudem Oluşturma zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 14, 2006 en çok izlediğiniz tv. en çok izlediğiniz radyo kanalı, en çok izlediğiniz dizi, en sevdiğiniz sanatçı, hiç sevmediğiniz sanatçı, YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 ALINTI(sudem @ 14 10 2006, 20:14 ) 17994[/snapback] en çok izlediğiniz tv. en çok izlediğiniz radyo kanalı, en çok izlediğiniz dizi, en sevdiğiniz sanatçı, hiç sevmediğiniz sanatçı, YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.. [/b] ençok izlediğimiz değil dinlediğimiz radyo kanalı tabiki alem fm, hafta içi hergece saat 22:30 dan sonra matrax. zeki kayahan coşkun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 her sabah 06:00 10:00 arası power fm geveze Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
falco x Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 hiçbirşey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 ALINTIen çok izlediğiniz tv. en çok izlediğiniz radyo kanalı, en çok izlediğiniz dizi, en sevdiğiniz sanatçı, hiç sevmediğiniz sanatçı, YORUMLARINIZI BEKLİYORUM..[/b] Hiç biri Sadece : frover after frover morning today pc Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
doors Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 tv: cnbc-e radyo: radyo klas (yavuzun minubusu) dizi : 24 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2006 en çok izlediğim tv cnbc-e en çok dinlediğim radyo metro bide powerturk en çok izlediğim dizi the x files (bi ara angel vardı.) en sevdiğim sanatçı gülay en sevmediğim sanatçı yok sevmediğim insana sanatçı demem sanatçıları severim çünkü en azından yaptığı işe saygı duyarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.