izuchiring Oluşturma zamanı: Kasım 18, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 18, 2007 her güne damgasını vuran , yazılarıyla türkiyede gündemi belirleyen insanlarrr.... bana göre hepsi tehlikeli . ama bazıları varki tiryakilik yapıyor.. özellikle hıncal uluç ve selahattin duman , çetin altan abilerim abonesi olduğum köşe yazarları.. sizden tiryakilik yapmış veya yazılarını beğeniyle okuduğunuz yazarları öğrenebilirmiyiz? bu sayede en çok ookunan ve beğenilen kalemi öğrenmiş oluruz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 izu yazarları goremıyom her zmaan naket olan yerde anket yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 danny anket konusu açınca beni başka bir sayfaya atıyor.. bu yüzden anket 5 dak gecikmeli geliyor.. şu an hazır. yorum ve oyları görelim.. bazı kalite yazarları her gazeteden birer tane alıyım diye eklemedim.. siz diğer seçeneğiyle belirtirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 ali ağaoğlu dışında hepsi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 anketteki yazarlardan hiç bişi öğrenemeyeceğimi düşündüğüm için hiçbirini okumuyorum(çocukken farketmiştim:)) az da olsa selahttin duman'ı okuyorum lütfü oflaz,perihan mağden,abdürrahim karakoç,soner yalçın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 kovulmadan önce emin çölaşan şuan bekir çoşkun,ahmet hakan ankettekilerden ayşe arman 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 anketteki yazarlardan hiç bişi öğrenemeyeceğimi düşündüğüm için hiçbirini okumuyorum(çocukken farketmiştim:)) az da olsa selahttin duman'ı okuyorum lütfü oflaz,perihan mağden,abdürrahim karakoç,soner yalçın şş sepia sen gazetenin resimlerine bakmaya devam et.. zaten pek iç açıcı konular yok şu anda:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CehennemdengeleN Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 bence mütiş bir isim unutulmus. o ki yıllar yılı ghüçlü ve sürçlü yorumlarıyla nice türk okuyucusunun gönlünde taht maht kurmuş, o ki nice "cool ol kızım, sefmiyosa salla, her kör baklanın..." diye başlıyan yazılarıyla konunun aciliyetine binahen şifahi yollar bulmuş, türkiyemizin en usta kalemlerinden güzin abla! kendilerini burdan saygıyla suyguyla anıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 bence mütiş bir isim unutulmus. o ki yıllar yılı ghüçlü ve sürçlü yorumlarıyla nice türk okuyucusunun gönlünde taht maht kurmuş, o ki nice "cool ol kızım, sefmiyosa salla, her kör baklanın..." diye başlıyan yazılarıyla konunun aciliyetine binahen şifahi yollar bulmuş, türkiyemizin en usta kalemlerinden güzin abla! kendilerini burdan saygıyla suyguyla anıyorum dostum haklısın ilk onda unutmuşum nacizane ablamızı..:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_venus Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Yılmaz Özdili okurum ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 emre kongar... ve illa ki haydar dümen(adamım:D)...haydar abi yeter de artar başka hiç bişey okumayın:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 loss u dinleyin haydar dümen okuyun ankette olanlardan hıncal uluçu sevmem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 haydar dümen abimin yazıları cem yılmazdan bile daha çok esprili komedi gibi... şunu dinleyin... abi soruya bak!!! Soru: Penis, ayakkabı numarasının yarısı mı? Diyelim ki eve kız istemeye bir damat geldi. Çıkardığı ayakkabıları ona çaktırmadan biri ayakkabı numarasına baktı. Genellikle bu numarayı gören eyvah diyecektir. Çünkü erkek ayakkabıların en küçüğü 40 numara Soru: Arkadaşım korunmuyor, ben kısır mıyım? Yanıt: Kupa asını bulmak kolay değil Soru: Cinsel ilişkiye doyamıyorum, bir kadına ihtiyacım var... Yanıt: İki seksomanyağı bir araya getirsem benim adım neye çıkar? alem bana hasta ben haydar dümen eeee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 kaçık herif 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Genelde hepsine bakarım ama Ayşe Arman'ın yazıları favorimdir:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2007 hiçbirini okumam.. Metin Uca tek favori yazarımdır.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2008 hiçbiri. artık hiç bir köşe yazarını okumuyorum. gazete olarak cumhuriyet takip etmeye çalıştığım bir gazete. ama ne yukarıda geçen ne de diğer gazetelerde köşeleri işgal eden hiç bir yazarı okumuyorum. gözümüzün boyandığını , topun medyada olduğu ( ve medyanın da hızla tekelleştiği ) büyük bir oyunun içinde olduğumuzu anladığımda bıraktım gazete okumayı. aziz nesin hayatta olsa ve köşe yazsa okurdum ama bak. ne eğlenceli olurdu kimbilir , uğruna masum onlarca canın katletildiği sözünün gerçekliğini görür keyifle gülümserdi. ama diğer yazarlar vakit öldürmeye , beyini yormaya değmez nazarımda. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
doja Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2008 bunların hangisi gerçek köşe yazarı.tabii gerçeklik kavramı popülizm ve yıkama yağlamaysa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2008 Hikmet Çetinkaya (cumhuriyet) Mustafa Balbay( Cumhuriyet) tüm köşe yazarlarını hatta a dilipak dahil okurum ama Hikmet Çetinkaya ve Mustafa Balbay'ı okurken zevk aldığım iki yazar keşke diğerleride bu kadar doğru ve dürüst yazabilseler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
demigod Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2008 murat belge , ilhan selçuk , can atilla , süha baykal... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2008 Can Dündar ve Yiğit Bulut...Özellikle Yiğit BULUT'un yazılarını itinayla takip ederim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2008 eğer dergiler de kabul olursa umut sarıkaya uğur gürsoy vedat özdemiroğlu cezmi ersöz nihant genç küçük iskender Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bymosyo Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2008 çetin altan genelde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kripton Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2008 can dündar...=)) sadece köşe yazısı diil herşeyini itinayyla takp ederm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2008 kanat akkaya.hürriyet. tavsiye ederim cok eğlenceli yazıları vardır:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.