TheMafia Oluşturma zamanı: Kasım 18, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 18, 2007 belki söylemek istemessiniz ama ankete katılın hiç olmazsa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 yapmadım . ama sende büyü var hikayesine aldanarak 100 gayme kaptırdım.. o günü hatırladıkça çıldırasım geliyor.. yav ben bu kadar safmıydımda numara ya geldim anlamış değilim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 ben de yapmadım ama ilerleyen zamanlarda yapar mıyım emin değilim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Konunun amacı ne.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TheMafia Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Konunun amacı ne.. Kişisel merağım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bypass Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Konunun amacı ne.. bende bılsem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egonya Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 ben de yapmadım ama ilerleyen zamanlarda yapar mıyım emin değilim ama ben emınım yapmaz sın kankıim:)o kadar zayıf degılsın........ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
atmaca03 Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 yapmadım ama yasak olmasa yapmak isterdim , irademe hakimim yapmıyacağıma inanıyorum ilerki zamanlardada , ama öğrenmek istiyorum bilimsel açıdan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 ama ben emınım yapmaz sın kankıim:)o kadar zayıf degılsın........ kankam sanırım bizim içimizde sahip olduğumuz güç bize yeter de artar bile dün gece buna nasıl tanık olduğumuzu çok iyi biliyorsun:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 yaptım......... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sefamerve Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2007 yaptımmmmm:Dpişmam degilim oh olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MellSpell Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 yapabilecek kadar gelişmek istiyorum hattaa büyü yapağım okadar çok kişi varkiiii Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sefamerve Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 buara cokca aşk büyüsü yapıcam ama kendime aşık olmak istiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 büyü, kişinin kendi zayıflığıdır demiş atalarımız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Slaad Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 yaptım günde 3 öğün:)Merak iyi bir şey değildir arkadaşım,zaten o yüzden atılmışsın sanırım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freeshadow Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 hayatımız büyü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kelendria Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 yaptım tutmadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 "BÜYÜ"yünce yapmak lazım 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 valla ben yaptırmadım.. dooruyu sölim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hamide Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 çokk.ama nedense kendim için yaptıklarımıdan sonuç alamadımda ..yane terzi sökük misali.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nymphe Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2007 evet yaptım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zanzarah Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2007 ben yaptım hemde tarot bölümüne yazdığım aşk büyüsünü :S ama tutunca vazgeçtim salak gibi ve bozdum. Bi de çok sinirlendiğim bi anda babamı lanetlemeye çalışmıştım kendi yazdığım büyüyle mesela... ama tutmadı elbette çünkü son aşamasını yapmadım.Acıdım adama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dangerous Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2008 yapmadım...yapmamda.... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psychick Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2008 büyü yapmaktansa büyüyü bozmayı tercih ederim.:rolleyes:yerseniz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zibailelectra Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2008 yaptım....keşke yapmasaydım desem de faydasını gördüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.