sudem Oluşturma zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 14, 2006 0 0 0 0 0 0 arkadaşlar çoğunuz belki biliyorsunuzdur ama çözen olmamıştır.. yukardaki en üştekisıfırlar ev olsun, onun altındakilerde çeşme,ama bu soruyu çözmeye kalkarken bir adet kursun kalem bir adet silgi ve bolca kağıt öneririm.. başlıyorum: çeşmelerden her eve su götürmelisiniz,yani bir çeşmeden üç eve,evden eve götüremezsin.çizdiğin hatlar birbirinin içinden geçemez. evden eve çeşmeden çeşmeye geçemezsiniz..HER ÇEŞMEDEN ÜÇ EVE SU GİDEÇEK.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 nasıl yani resim mi yapıcaz?biraz açıklayabilir misin sudemcim?tabi onlinesan şuanda bakamıyorum..görünmüyo çünkü.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 bi de önden veya arkadan dolaşabilir mi bu hatlar?ona da bağlı çünkü. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
falco x Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 cevaı alayım lütfen kafa yoramıyom yaşlandım artık beyin işlemiyo hadi uğraştırmada söle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 ALINTI(falco x @ 14 10 2006, 23:07 ) 18042[/snapback] cevaı alayım lütfen kafa yoramıyom yaşlandım artık beyin işlemiyo hadi uğraştırmada söle [/b] aslında benim de bugün pilim bitti galiba. soruyu bile tam anlayamadan kafamda çözüm yapmaya başladım.anlamadan nasıl yapacaksam artık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
falco x Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 soru sahibi kayıp anons verin gelsin cevaplasın, bizi bu dertten kurtarsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 yaa bu 3 boyutlu, arkadan önden sağdan soldan dolanması lazım bu boruların..zira çözüm olmaz..çok bariz çünkü.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
falco x Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 bekle duygu takma kafanı elbet acıklancak beynımızı yormayalım benımkı daha bi milim ilerlemiyo en iyisi gevşe sakin ol, derin bi nefes all ve kuşların cıvıltısını düşün Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 kuş cıvıltısı mı dedin?? nostalji yaptım bian..2 gün önce sınıftan 2 arkadaş ve benim erkek arkadaşımla bu saatlerde dağa çıktık, şehrin ışıklarını seyrettik,hava serindi ama üşütmüyordu,çiçek, böcek sessleri okadar gevşetiyorduki..çok güzeldi..tabi annem arayana kadar.. neyse artık karar verdik haftada 2 kere gidicez..bi de okadar güzel orman yolu varki anlatılmaz görmeniz lazım...mükemmel..nostaljisi bile gevşetmeye yetti.ben soruya bi daha bakayım bari Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 yaa acaba spiraller çizerek hat kurdursak olur mu burda?ben şuan bu soruya odaklandım..çözüm önerisi yapmayacak mısınız? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Walla denedim elle çizilmesi neredeyse imkansız...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 3 boyutlu bişey olacak zaten.başka türlü çıkmaz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
falco x Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 vardır bi püf noktası yorma kafanı duygu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 yaa sen azönce bana gevşe dedin de benim aklım hala ormanlarda kaldı nedense.. şuan tekrar oraya gtmek isterdim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
falco x Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 git ve orda kal duygu yarın gel ozaman hallolur bu soruda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 müthiş olur.orda kalırsam dönemeyebilirim.kurda kuşa yem olurum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
falco x Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 ALINTI(duygu @ 15 10 2006, 00:10 ) 18083[/snapback] müthiş olur.orda kalırsam dönemeyebilirim.kurda kuşa yem olurum.. [/b] birazdan sayfa kitlencek duygu görde bak konu dışına çıktık hehe son anlarımızı degerlendırelim yetkililer farkederse bizi abooo kaçalım duygu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 iyide duygu nun dedigi gibi üstlerden yandan geçebiliyomu geçiyosa kolay çizilir kagıda soru sahibiii Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 arkadaşlar etrafından dolanabilirsiniz ..sadece çizgileriniçinden geçemezsiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 ya bu şekilde olmuyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 daha net açıklim size...şimdi 3 tane evimiz,3 tanede çeşmemiz yokmu bizim, sizin aklınızda kalması açısından sölüyorum ,çeşmeleri numaralandıralım 1,2,3 diye şimdi 1 numaralı çeşmeden 3 eve ..2 numaralı çeşmeden 3 eve...3 numaralı çeşmedende 3 eve su götüreçeksiniz.götürme işlemi çizgi halinde olçak.evden eve götüremezsiniz,çeşmeden çeşmeye geçemezsiniz..bir çeşmeden aynı eve 2 kez su götüremezsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 ya anladık heralde okadarını geçmiyo anlamında söyledim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 BLAZE olmuyor arkadaşım çözemedik.. herseferinde taamam oldu dediğimizde bişey çıkıyor..bu sorunun çözümü yok bence,bu soruyuda bana biri sölemişti..günlerimi aldı ya, kendimi çok kaptırmıştım bu soru için inada binmiştim ama olmuyor yapamıyorsun. belki yapan birileri çıkar diye düşünmüştüm ve sizlerle paylaştım ama sanırım sizlerde yapamıyorsunuz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
illuminator_25 Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 olmuyo öle,hem lükse ne gerek var,her eve bi çeşme yetmiyo mu,evin içinden tesisat çekerler banyoya tuvalete,başka derdimmi kalmadı ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 ALINTIolmuyo öle,hem lükse ne gerek var,her eve bi çeşme yetmiyo mu,evin içinden tesisat çekerler banyoya tuvalete,başka derdimmi kalmadı ya laugh.gif[/b] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.