Jump to content

Yapabilir Misiniz ?

sudem

Önerilen Mesajlar

0 0 0

0 0 0

arkadaşlar çoğunuz belki biliyorsunuzdur ama çözen olmamıştır..

yukardaki en üştekisıfırlar ev olsun, onun altındakilerde çeşme,ama bu soruyu çözmeye kalkarken bir adet kursun kalem bir adet silgi ve bolca kağıt öneririm.. başlıyorum: çeşmelerden her eve su götürmelisiniz,yani bir çeşmeden üç eve,evden eve götüremezsin.çizdiğin hatlar birbirinin içinden geçemez. evden eve çeşmeden çeşmeye geçemezsiniz..HER ÇEŞMEDEN ÜÇ EVE SU GİDEÇEK..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ALINTI(falco x @ 14 10 2006, 23:07 ) 18042[/snapback]

cevaı alayım lütfen :clapping: kafa yoramıyom :cool: yaşlandım artık beyin işlemiyo hadi uğraştırmada söle :dance2::scare2:
[/b]

aslında benim de bugün pilim bitti galiba. :biggrin:
soruyu bile tam anlayamadan kafamda çözüm yapmaya başladım.anlamadan nasıl yapacaksam artık... :biggrin:
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

kuş cıvıltısı mı dedin?? :biggrin:

nostalji yaptım bian..2 gün önce sınıftan 2 arkadaş ve benim erkek arkadaşımla bu saatlerde dağa çıktık, şehrin ışıklarını seyrettik,hava serindi ama üşütmüyordu,çiçek, böcek sessleri okadar gevşetiyorduki..çok güzeldi..tabi annem arayana kadar.. :(

neyse artık karar verdik haftada 2 kere gidicez..bi de okadar güzel orman yolu varki anlatılmaz görmeniz lazım...mükemmel..nostaljisi bile gevşetmeye yetti.ben soruya bi daha bakayım bari

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ALINTI(duygu @ 15 10 2006, 00:10 ) 18083[/snapback]

müthiş olur.orda kalırsam dönemeyebilirim.kurda kuşa yem olurum.. :thumbsup:
[/b]

:rofl::rofl: birazdan sayfa kitlencek duygu görde bak konu dışına çıktık hehe :devil::rofl::rofl: son anlarımızı degerlendırelim :punish2: yetkililer farkederse bizi abooo :devil: kaçalım duygu
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

daha net açıklim size...şimdi 3 tane evimiz,3 tanede çeşmemiz yokmu bizim, sizin aklınızda kalması açısından sölüyorum ,çeşmeleri numaralandıralım 1,2,3 diye şimdi 1 numaralı çeşmeden 3 eve ..2 numaralı çeşmeden 3 eve...3 numaralı çeşmedende 3 eve su götüreçeksiniz.götürme işlemi çizgi halinde olçak.evden eve götüremezsiniz,çeşmeden çeşmeye geçemezsiniz..bir çeşmeden aynı eve 2 kez su götüremezsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

BLAZE olmuyor arkadaşım çözemedik.. herseferinde taamam oldu dediğimizde bişey çıkıyor..bu sorunun çözümü yok bence,bu soruyuda bana biri sölemişti..günlerimi aldı ya,

kendimi çok kaptırmıştım bu soru için inada binmiştim ama olmuyor yapamıyorsun.

belki yapan birileri çıkar diye düşünmüştüm ve sizlerle paylaştım ama sanırım sizlerde yapamıyorsunuz..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...