Elesis Oluşturma zamanı: Kasım 18, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 18, 2007 Diyelim ki canavar gibi şairsiniz. Aslanlar gibi yazdınız ama kitaba bir isim lazım.Nah işte bu kitap adları tam size göre. Aşağıda başlangıç olarak bazı örnekler var. Varoluşcular; Kırılgan künefenin acısıSalkımlanan aşkta sen saçılParmağımı bastıklarımSevgiden ağır hakaretler Gelenekçiler, toplumcu gerçekçiler; Kurbağalar vaktiBir somun, bir ekmekDokun bendeki tataklaraKlasikçiler; Geceye üflenmişÇıkmaz yolda paltosuz üşümek Dadacılar, Post Modernler; Alçıda kaybolan prizma ışıklarıKanlı domatese saplanan etKare pantolonlu sonsuzluk ağlarken-Alıntıdır-Not: Destek bekliyoruz var mı sizdede fikirler? 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Çıkmaz yolda paltosuz üşümek Buna bayıldım Teşekkürler Elesis.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Kanlı domatese saplanan et Kare pantolonlu sonsuzluk ağlarken Dokun bendeki tataklara eyvallah dostum bayıldım:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_venus Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Salkımlanan aşkta sen saçıl tuttum bunu düşünürüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Şiirlerim bence düz ve klasik.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ancients Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Şiirlerim Rayban, Oku Beni Hayvan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
indigo55 Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 insanı boğan suya düşmek değil orda kalmaktır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 K.çı Kırık kikirdemelerim . Bir şiir yazdım değişen hiçbirşey olmadı . Varolamamın dayanılmaz sıcak ten hissi . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.