duygu Oluşturma zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 14, 2006 (düzenlendi) http://www.izlesene.com/video.php?/amator-masaustu-savaslari/10362 .................. Mart 29, 2010 boynuzsuzgeyikler tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
falco x Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 süper yaa çok eğlenceli bişey bu teşekkürler neşeme neşe kattınn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Video yeri gelmiyor tahmin ediyorumki hem verildi site içinde bu böle simgeler birbirini vuruyor falan sonrada bitanesi hepsini yutup geğiriyor değilmi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
falco x Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 hayır farklı bişey bu güzel olmuş değil sitedeki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 hayır bolsorucum açılıyo direkt..alla alla yaa..açamayan varsa sölesin.. neşene neşe kattığım için de neşelendim falco x Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
falco x Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 ALINTI(duygu @ 14 10 2006, 23:18 ) 18054[/snapback] hayır bolsorucum açılıyo direkt..alla alla yaa..açamayan varsa sölesin.. neşene neşe kattığım için de neşelendim falco x [/b] açıldı bende hemen gayette hoş. masa ustunde bi adam çızılıyo cin ali gibi, onun kare içindeki macerası gayet eğlenceli teşekkürlerrr duygu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 evet ta kendisi..bişey değil falco x.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Ahanda kanıt bunada bişeyde de göreyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
falco x Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 bunu nasıl yaptınnnn banada öğretir misin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 yaa çubuk adam çıkması lazıım bolsoruu off.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 İyide hem soruyorsun eyw anlatırımda niye gülüyorsun onu anlamadım bulunduğun sayfa yada pencereyi , klavyenini üstündeki 'Print screen' vardır ona bidefa basıp başlat-program-donatı-paint diyorsun , paintin içinde sağ tıkla yapıştır yada (ctrl+v aynı zamanda ) diyebilirsin . Düzenden farklı kaydet de ordadan daima jpg seç (birçok yer için lazım dır jpg) masa üstü yada belgelerim neresi uygunsa sana atabilirsin bu kadar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
falco x Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 teşekkür ederimmmm çok saooll ben gülerim sen bana bakma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 İyi baqalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.