egonya Oluşturma zamanı: Kasım 18, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 18, 2007 FORUM HIRSIZLARI Tarih : 19,11,2007 Olay mahali :gnoxis.com Olay : forum hırsızlığı Türkiyenin 2006 ekonomik krizinden sonra hırsızlığa doyamayan milletimizi ve devletimizi çökerten anti insanların bir sonraki durağı gnoxis olmustır ...hırsızlık artık önüne geçilemez bir sorun haline gelmişti… İşte borsayı düşürecek döviz kurunu fıttıracak altın fiyatlarını çıldırtacak kısacası türkiyeyi sarsacak FİT(forum istihbarat teşkilatı) tarafından basına sızdırılan olay belgeler Hırsız 1(avni) : şşş aga ses çıkarma süper modlar içerde ben programlar bölümüne giriyorum al sen şu feneri donanım bölümünde ne var ne yok hepsini topla gnoxis cafede de buluşalım.. hadi kardeşim dikkatli ol Hırsız 2(cemşit) : hacı Sameti dışarıda unuttuk ya üye olamadı o saf Hırsız 1(avni): Önemli değil birazdan damlar.. şşşşşşşş sessiz ol kaç kaç kaç gece vardiyasına saklan admın mescalın geliyooo Hırsız 2(cemşit): tamam gitti galiba avni abi çabuk koş programlar bölümüne nora gelmek üzere hadi baba Samet foruma sonunda üye olur.. Hırsız 2(cemşit): Samet gel olum önce senle şu donanımları toplayalım tut şu feneri Hırsız 3(Samet) : Abi çuvalı diğer forumda unuttum ya.. Abi hadi gidelim yeterince topic çaldım zaten Hırsız 2 (Cemşit) : Getir bakalım.. hmmm ne varmış hönkkk olum bu ne len.. Şarkı sözlerini ne yapıcaz olum bu mudur senin hırsızlık anlayışın.. Çabuk Oyun bölümüne git 80 tane link getirmezsen seni topiklerden birine bağlar söylerim kilitli topiğin içinde kalırsın.. çabukkk Hırsız 1(avni) gnoxis cafede oturmuş sigarasını içiyor.. Hırsız 1(avni) : Gelmedi bu salaklar ya neyse bakalım ne var buralarda bleeseed trınity.:.. aaayyyyyyyyy hırsızzz varrrrrrrrr çabuk orduyu natoyu birleşmiş ve birleşmemiş tüm milletleri çağırın imdaaattttttt Hırsız 1(avni) : ablacım dur sakin ol ya 2 program alıp çıkcaz Allah aşkına sus Hırsız 2 (cemşit) : Samet gel olum bağrışmalar duydum avni ağabeyi çiziyolar galiba Hırsız 3(Samet) : aga dur paranormal olayların oldugu bölüme uğrayıp öle gidelim boşver avniyi Hırsız 1(avni) : sameett cemşit nerdesinizzz topuklayın adminler süpermodlar herkes damlicak şimdi çabuk toplanın kaçalım… . . . . 3 hırsız alabildikleriyle forumdan kaçmak isterken FİT'in ihbar etmesiyle süper modlar tarafından karantina altına alınıp FGM’ye (forum güvenlik mahkemesi) sevk edilirler.. mahkeme kararıyla gnoxis forma girmenın cezası olarak muhebbet hapıs alırlar... kolaydı sankı gnoxısten bişey calmak:rofl: 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 hahahahah kankam süper olmuş ya :rofl: bi an için çok korktum gizliden dalmışlar içeri allahtan ii çığlık atıyom yakalandılar :rofl: 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 eline saglık ego guzeldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2007 egonya tebrikler harika olmuş.. http://img55.yukle.tc/images/7192asd.JPG Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selina Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2007 çok gusel:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CehennemdengeleN Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2007 çok güsel olmush, ellerine sağlık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egonya Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2007 eywallah canlar:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2007 hırsızlar bile gnoxis cafeye ugruyor:) o kadar da dedim scarred e su cafeyi paralı yap diye:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.