TheMafia Oluşturma zamanı: Kasım 19, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 19, 2007 http://img217.imageshack.us/img217/3584/2001587869284411787rspe8zg7.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chess Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 enteresaaann:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Müslümanlığın da suyunu çıkardılar. Yok fareye dönen kız, yok kabir azabı çekmiş yeşil adam, Allah diyen aslan, namaz kılan gölge... Nedir bu çaba ? Bir müslüman olmama rağmen yeterince itici gösteriyor bu durumlar. 10 kişiye gönder cennet melekleri yanağından öpsün gibi birşey bunlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Bu bir kanıt bulma çabası mıdır bilmiyorum. Ben müslümanım ve Allah var.. Bunu görünce "Aaa bak, ben var demiştim ama." mı demem lazım? Tasarlayan güzel tasarlamış.. Paylaşan arkadaşın da eline sağlık) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 umbrakineziye giriyo kesin biri oyun oynamıştır kandırmıştır yada basit bi photosohp olayı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.