Amoress Oluşturma zamanı: Kasım 20, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 20, 2007 Sizin de Okyanus Yürekli Bir Dostunuz Var mı? SU, kendine sırdaş arıyordu -Önce buluta verdi sırrını. -Ağır geldi sır buluta. -Sağanak sağanak döktü suyun tüm sırlarını. -Sonra göle gitti su. -Ona anlattı derdini. -Bu arada bulut suyun sırrını tekrar tekrar yağmur yapıp, dolu yapıp, kar yapıp savurduğu için , zaman zaman utanıyordu göl ve suyun sırrı iyice açığa çıkıyordu. -Sonra nehre ulaştı suyun sırrı. -Nehir aldı suyun sırrını çekti gitti. -Dereye verdi. -Dere biraz daha yavaş olsa da nehirden , O da götürdü suyun sırrını bir başka bilinmeze.. -Çağlayanlar, şelaleler,akarsular.. -Hepsi kayboluyordu bir anda. -Sonra bir gün su takip etti dereyi. -Dereye, okyanusa kavuşunca farketti su, bütün sırlarının akarsularla, çağlayanlarla,ırmaklarla... okyanusa taşındığını. -Karar verdi su. Sırrını okyanusa verecekti. - Öyle de yaptı zaten.Tüm sırlarını okyanusa verdi. -Artık suyun sırrını okyanustan başkası bilmiyordu. -Ne taşıdı okyanus, ne bir başkasına anlatdı suyun sırrını, ne de kurudu.... -Geçen karşılaştık suyla. -Bir bardaktaydı. - -Suskundu. -Ne yaptımsa konuşturamadım. -Ben,tam giderken '' Dur !'' dedi ..su. -Durdum! '' OKYANUS YÜREKLİ DOSTLAR bulmadan sakın konuşma! Taşıyamazlar ,kaldıramazlar senin yükünü,canını yakarlar,utandırırlar....'' dedi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Resureksiyon Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2007 hmmm ne kadar içten... okyanus zaten içten. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
azec Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2007 paylaşımını okuduğum zaman bir an durdum düşündüm zaten okyanus yürekli bir tanecik dost bile dünyanın bütün insanlarına bedeldir ama öyle bir dost yok ki...ellerine yüreğine sağlık,güzel yürekli insan teşekkürler 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 insan yasadikca ders cikariyor hayattan, 0kyanusta cok güzel bir örnek bu gibi bir durumda.. tskler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 insan durup düşünüyor kaç tane dostum var diye ? bırak okyanus gibi bir yüreğe sahip olmayı en ufacık bir nehre bile razıyız şu yalan dünyada. ve çok yalnızız. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ocean Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 herkesin okyanus yürekli bi dost bulabilmesi ümidiyle... emeğinize sağlık... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 Güzel avatar ocean Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.