SpawN Oluşturma zamanı: Kasım 21, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 21, 2007 (düzenlendi) Benim başıma böyle bi olay gelse en yakındaki arkadaşıma girişirim! Nisan 13, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2007 noolur şaka demeyin bana bi süre ellerine sağlık spawn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sefamerve Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2007 böle sakamı olur yaa insan korkudan altına eder:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2007 ahahaha süpermiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2007 (düzenlendi) bu geldi aklıma bunu izleyince:D Nisan 13, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CAGDAS Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2007 olur olur buna yakını da benim başıma geldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wanda Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2007 İlk şaka süpermişte Tayfun biraz safmış insan o çarşafları görünce hiç mi şüphelenmez be azrail nedir öyle konuşsana falan diyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.