efendi Oluşturma zamanı: Ekim 15, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 15, 2006 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Yaw bu nasada ne var şimdi dünyayı habire oy çıktığı yer? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 bu resim uzayda mı çekilmiş yoksa dünyada bir fırtınada mı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
efendi Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Dünyada çekilmiş şaman. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
falco x Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 ya bu nekadar ilginç birşey? bunun açıklaması nedir peki? buna sebep veren durum nedir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Öhh yani 3 soru birden soruyorsun , burda bu akdar soruyu ben bile sormadım Saygılarımla SoruBankası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
doors Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Doganın yarattıgı değişik resimlerden biri.Paylaşım için sağol. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2006 Fırtınanın gözü harika bir doğa olayı paylaşiım için saol. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cre3p Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 tamam her şey süper ama bu resimde photoshop oldugu aşırı ve ötesi belli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnDMe Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 cre3p katılıyorum kardeş %1500 photoshop dikkat ederseniz doğal görünümü vermek için özellikle tam yıldız diil:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caslanova Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2007 İlk gördüğümde Allahım yoksa bermuda şeytan üçgeninin bilimce açıklanan sırrı resimlendi m iyoksadiye düşündüm bi an Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2007 böyle bir olay imkansız sayılır çünkü tam merkezde dönüş gerçekleşiyor,çaprazlama bir hava akımı ortada nasıl oluşabilmiş merak ettim eğer gerçekse de iyi bir görüntü olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2007 birdahkine bende kendi resmimi koyacam ortaya ne yani ilahi birimi olmus oluyorum o zaman gozunle gormedigine fazla inanma demisler bencede:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2007 böyle bir olay imkansız sayılır çünkü tam merkezde dönüş gerçekleşiyor,çaprazlama bir hava akımı ortada nasıl oluşabilmiş merak ettim eğer gerçekse de iyi bir görüntü olmuş haklısın.. eger bu dünyada bi görüntü olsa (farzedelim) hava akımı ile bulutların yer degişimi merkez kac etkisiyle savurur ve buda tam ortayı bos bir cukur haline getirir.. bu resim uzaydan bi görüntü olsa (bunu farzetmeye bile gerek yok ya neyse) böyle bir şeklin cıkması yine imkansız cünkü bu sefer bunu gök bulutları ile acıklamamız gerekecek bilindigi gibi uzayda hava dedigimiz nesne yok.. gök bulutları böyle görüntüleri karadelikler olustugunda verir ki buda adından anladıgınız gibi kara (siyah) bi görüntü olusturur... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2007 zaten bulutsu değil bulut ama yine de dediğin gibi olmaz böyle birşey için daha farklı bir gücün işin içine girmesi gerekir ama öyle bir işin içine girince sadece orta kısmı etkilemez,etkilese bile pentagram oluşmaz pentagram ters mi diye baktım ama düz gösterilmiş,hem düz hem de ortada bir düzenbazlık var,niye yapılmış anlamadım eğlence amaçlı yada kötü amaçlı olsaydı ince bir ayrıntı olarak pentagram ters gösterilirdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2007 daha cok carsi nin isaretine benzemis:D http://www.bjkonline.com/bjkforum/avatars/carsi6.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2007 evet biraz öyle olmus.. dogruyu söyleyin bjk liler siz yaptınız dimi :p:p:p :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2007 bence kue-runtu yapıyosunuz ben pek pentagrama benzetemedim büük bi ihtimalde fake'dir zaten =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caslanova Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2007 Çok bişey anlamadım. Hava akımlarının yönü ile ilgili felan söylediklerinizden. Ama farklı bir görüş tşkler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YankeeRose Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2007 hoaxları severiz ama doğru olmadıklarını bildikçe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciferian Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2007 2012 kehanetleri.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YankeeRose Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2007 2012 kehanetleri.... Jos ve hoaxlara takıntılar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
True Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2007 photoshop uygulamasından başka birşey değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caslanova Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2007 photoshop uygulamasından başka birşey değil Yaparmısın Böyle bir photoshop bana... Daha doğrusu yapabilirmisin?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
obsessivemerve Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2007 way way benm bildiim tek pentagram bildiims pentagram grubudr işte onlarn sembolü ama deişik olmş o anı kareleip resmini çekmek...paylaştıın için saol... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.