ensiferum13 Oluşturma zamanı: Kasım 21, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 21, 2007 http://aycu07.webshots.com/image/35126/2002169661527661390_rs.jpg Aşk kavgasız olmaz 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2007 Gerçekten güzel bi araştırma olmus ensi!eline saglık babacım! tsk! saygı ve sevgilerimle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2007 tesekkurler spawn:) biraz ugrastım ama güzel bir kaynak olmuş sanırım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2007 Çok güzel olmuş ellerin dert görmesin 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yougaar Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2007 ensiferium burda bizimle paylaşmasan bazılarından hiç haberimiz olmazdı.. ellerin dert görmesin.. harika bir konuyu açmıssın.. teşekkürler 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Slaad Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2007 Çok iyi bir kaynak olmuş ensi,eline sağlık:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
atmaca03 Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2007 eline sağlık dostum bu kitapların olduğunu bile bilmiyordum çok teşekkür ederim anadolu korku hikayalerini okuyan varmı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 :clapping:Vay vay vay alkışlıyorum dostum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ENDLESS Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 Bazen bir düştür gördüğün gerçekte Bazense yanılmışsındır sadece Karışır zamanla gerçekler düşe Ama hiçbir düş dönüşmez gerçeğe Ve hakikat tam karşında dururken Başka bir düşe girmişsindir bile http://aycu36.webshots.com/image/35595/2004827490412301069_rs.jpg Her başlangıç için bir son adanır, Aynanın Diğer Tarafında. Mucize dilencilerinin rüyalarının gerçekliğinde başlayan sonda, söz sahibi olan kelimelerin izi sıçramıştır, yazılmış her satıra. Hakikatin dar kalıplara sıkıştığı anda yürüyen hayaller bulaşmıştır bu kez onların ellerin. Çıkış kimi zaman isyandadır, kimi zaman boşlukta... Onlar ki kahramanlarını kendileri yaratırlar! Vulcania'da efsaneler bazen bir kılıcın ucunda dizilirler, bazen de lanetli bir kitabın isli satırlarında erirler. Çekici düşlemlerin içinde sorgulananlar, karamsarlığın prangalarına tutsak yaşamlar için körüklenirler. Hayal kırıntılarından doğanların, gerçek denilene hitabından kopan kasırganın yürüdüğü yollarda patlayan düşüncelerin karmaşasadır bu... Şüpheyle örülmüş bir kesinliğin sunduğu macerada, büyünün ve gücün açtığı yaradan sızan kanın bıraktığı izlerde yanan yaprakların dilidir Aynanın Diğer Tarafında. Okunmak istenilen kelimelerin mürekkepleridir avuçlara dokunan. Anlamsızlığa bindirilmiş anlamlar ve anlamlara bindirilmiş anlamsızlıkların sesini ahenkle taşıan fantastik bir romandır bu kitap. ...Bir adım atsa kırılacak ayna. Altın gözlülerin ellerinden dökülürken efsaneler, haykıracak tüm yeryüzü. Kader bir cinayet işleyecek, suçluyu yaratmak için. Ve umut bir günah işleyecek, kahramanı yaratmak için. Küstah bir son başlangıçlar için.Aynanın Diğer Tarafında, yokluğu varlığa kanıtlamak için... bunu gördüğüme sewindim bu kitap benim arkadaşıma ait .. hatta bildiğim kadarıyla türkiyenin ilk ve tek kadın frp yazarı oldu kendisi aynı zamanda çok iyi bir dm dir güzel sanatlar sahne tasarımı mezunudur we tezini final fantasy konusu üzerine wermiş sunum sırasında ağlamıştır (bunuda yazarla ilgili bilgi olarak kabul edin ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 ensi mükemmelsin abi yav.. dev bir paylaşım olmuş.. ayrıca hakan bıçakçı boş zaman favorimdir herkese tavsiye ederim...tşk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mona Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2009 Gerçekten güzel bir paylaşım.Sadık Yemni ve Sezgin Kaymazı tavsiye ederim.İhsan Oktay Anar'ı söylememe bile gerek yok.Tekrar teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2009 okunulan ve tavsiye edilen kitapları söylemenize sevinirim ayrıca sezgin kaymazın kitabını bayağa merak ettim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2009 Gerçekten çok uzuuuun olmuş konu Ama okuyacağım yarın, merak içindeyim emeğine sağlık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mona Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2009 Zindankale çok beğendiğim bir kitap.Geber anne de güzel.İhsan Oktay'ın tüm kitaplarını tavsiye ederim.Puslu Kıtalar Atlasını özellikle. Sadık Yemniden Çözücü de oldukça sürükleyici. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
medievalvampire Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2009 İhsan Oktay Anar'ı kesinlikle okuyun çok yaratıcı eserleri var, bir o kadar da ilginç uslubü.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cactus Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2009 Ammalem hep aynı şeyler O.O Farklı konulara yönelmeliyiz bence... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2009 Cinler, insanlar, şeytanlar ve isyankâr melekler... Zifiri bir savaşın eşiğinde!... Hacer-ül Esved'de gizlenen sır neydi?... Amerikan askerleri Kabe'ye niye baskın yaptı?... Papa ve Amerikan Başkanı Bush nasıl öldürüldü?... Dünya insan kanına nasıl boğuldu?... Cehennemde büyük savaş!... Şeytan'ın orduları yeryüzünde savaşıyor!... Karanlık çağlarda, insan öncesi Dünya'da yaşananlar!... Kız Kulesi'nin altındaki sır neydi? Dini kullanarak kitap satışı arttırmaya çalışan en ufak araştırma yapmamış çocukça hikayeler anlatan öylesine bir yazarın öylesine bir kitabı gibi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.