CehennemdengeleN Oluşturma zamanı: Kasım 21, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 21, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=tj2_ffTYmUg rock açılmışken anadolu rocktan bahsetmemek olur mu! anadolu rocktan bahsetmişken, üç hürelleri yad etmemek olur mu! nasil sevmisse bu divane gonul oyle bilecek unutmasini da. nasil kanmissa....gozlerine baska gozlerde avunmasini da akitmam gozumun kanli yasini ugrunda aglayip yanmaya degmez. birkac mektupla bir sararmis resme bakip da seni anmaya degmez. anmaya degmez, sana degmez, sana degmez. ne acilar cektik, ne dertler gorduk. senin yoklugun bana nedir ki sanki? uc gun, bes gun, bilemedin birkac ay sonunda birgun sokup atmak cok kolay. nasil sevmisse bu divane gonul oyle bilecek unutmasini da. nasil kanmissa....gozlerine baska gozlerde avunmasini da akitmam gozumun kanli yasini ugrunda aglayip yanmaya degmez. birkac mektupla bir sararmis resme bakip da seni anmaya degmez. anmaya degmez, sana degmez, sana degmez. ne acilar cektik, ne dertler gorduk. senin yoklugun bana nedir ki sanki? uc gun, bes gun, bilemedin birkac ay sonunda birgun sokup atmak cok kolay 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2007 tesekkurler cehennem video cok güzel.şarkı efsane zaten..unutmuşum iyi oldu:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phora Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2007 nasil sevmisse bu divane gonul oyle bilecek unutmasini da. Teşekkürler,) ellerine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 sağolasın.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 ellerine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 ne acilar cektik, ne dertler gorduk. senin yoklugun bana nedir ki sanki? uc gun, bes gun, bilemedin ne acilar cektik, ne dertler gorduk. senin yoklugun bana nedir ki sanki? uc gun, bes gun, bilemedin birkac ay sonunda birgun sokup atmak cok kolay birkac ay sonunda birgun sokup atmak cok kolay ellerine sağlık, hüzünlendim sabah sabah Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CehennemdengeleN Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2007 herşeyin bir vakti var. gülmenin vakti var. hüzünlemenin vakti var. şimdi geceler yine hüzün, geceler yine yalnız ve nilüfer nilüfer, haram geceler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.