TheMafia Oluşturma zamanı: Kasım 22, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 22, 2007 KIYAMETİ BEKLEYEN TARİKAT Onlar böyle düşünüyor. Yerin dibine şimdiden girdiler bile. Nedeni de... Rusya'da kendilerini 'Gerçek Rus Ortodoks'lar olarak tanımlayan bir tarikatın üyesi 30 kişi yanlarına aldıkları yiyeceklerle birlikte yerin altında yaşamaya devam ediyor. Polis ve kilise yetkililerinin ikna çabalarını yanıtsız bırakan grup müdahale edilmesi durumunda toplu halde intihar etmekle tehdit etti. Grubun arasında biri 18 aylık olmak üzere dört de çocuk bulunuyor. Rusya'nın Penza şehrinde yaşanan olayda destekçilerini ölüme yollayıp kendi kaçan sapık tarikatın lideri 43 yaşındaki Petr Kuznitsov da yakalandı. Kuznitsov akıl hastanesine gönderilirken, polis ve bir kısım din adamları da Mayıs 2008'de kıyametin kopacağına inanan ve bunun için yerin altına gizlenen sapık tarikat üyelerini ikna etmeye çalışıyor. Yetkililer yerin altında bulunan mağara ile irtibatlarını dışarı çıkan küçük bir hava borusundan sağlıyor. Rus Ortodoks kilisesi temsilcileri de beş saatten fazla süren ikna çabalarında başarılı olamadı. Mağarada bulunanlardan birisi yaptığı açıklamada kendilerinin resmi Rus Ortodoks kilisesi ya da hükümet yetkilileri ile bir irtibat kurmak istemediklerini belirterek, "Tanrı'nın izni ile biz burada bahara kadar ya yaşarız ya da ölürüz. Müdahale çabası olursa toplu halde intihar ederiz." tehdidinde bulundu. Bölge yetkilisi Yevgeni Guseynov'un ilaç ve gıda yardımına da mağaradan henüz bir cevap gelmediği belirtiliyor. Kuznitsov da yakalandıktan sonra yaptığı açıklamada, "Biz doğa dışı duyduğumuz seslerle bu mağaraya doğru yönlendirildik. Yerli halkın büyük sorunları var. Çok içiyor ve birbirleri ile çok kavga ediyor. Biz de ayrılmaya karar verdik." dedi. Sapık tarikat üyelerine çalışmamayı, okumamayı, televizyon seyretmemeyi ve kredi kartı dahil hiç para kullanmamayı öneriyor. Mağarada eski Sovyet ülkelerinden ve Rusya'nın farklı bölgelerinden gelen insanların da olduğu kaydediliyor. Sapık tarikat üyeleri çocuklarını okula göndermezken hiç biri de çalışmıyor. Yetkililer kış şartlarında eksi 15 dereceyi bulan soğuklarda hiç kimsenin çocukları alıkoyma hakkı olmadığını belirtirken, yapılan kurtarma girişimine de içerden ateş edilerek karşılık verildiği belirtiliyor. Kaynak:internethaber Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NighT_marE Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 Orasını Allah bilir işte. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sefamerve Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 ilginc bir yazıydı eline saglık ama daha mehdi gelmedi kıyamet kopmaz derim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ezii Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 onlar çok beklesinler valla en büyük kıyamet ben ölünce kopar gerisi palavra:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
atmaca03 Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 Bütün çatlaklarda Rusyadan çıkıyor zaten ama takdir ediyorum adamlar görüşlerini delicesine savunuyor ve fiili hareket ediyorlar bizde laf laf laf Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vegeta Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2007 Vay be, din istismarı sadece bizim ülkemizde olduğunu sanardım. Paylaşım için teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cehennemsel Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2007 valla çok ilginç ya.. tamamen saçmalık bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ihlamurcu Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2007 İlginç bi durum, aynı olaylar ve kıyamet beklentileri 2000 yılında da olmuştu. Bazı tarikatlar(?) o zamanlar da da intihar olayları olmuştu... Paylaşıma teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
greyhuman Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 oynatalım görelim:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deamor Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 eheh .Yerin altında kıyamet kopmuyo galıba.Kıyamet kopunca komple evren gidecek diyoruz bunlar yerin altına saklanıyor.Pff allah akıl fikir versin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 bari 26 mayıstan sonra olsunda doğum günümü göreyim be Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
azazil Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 kıyametin bilinmesi bize ne faydası olur bu iddaalara en iyi cevabı nasreddin hoca vermiş hanım ölünce küçük ben ölünce büyük kıyamet kopar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tregonita Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2008 çeşitli varlıklar tarafından kıyamet hakkında bilgiler gelmekte ama kimseden duymamıştım 2008 diye. olamaz da zaten. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zanzarah Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2008 ya yeter artık ya amma meraklılar şu kıyamete! hayır yani tamam inanmaları ayrı bişeyde neden kıyamet bu kadar abartılıyor alamıyorum. Kopacaksa kopar zaten ve öleceksekde ölürüz hepimiz.Biliyorum biraz fazla karamsarım ama ne yapabilirim olacaksa olur.Bu üzerinde oyun oynanacak bir konu değil ki... Kfasına esen tarih uyduruyor yok olacağız diyor elinde hiçbir açıklama olmadan, anlamıyorum ki! ama şunu da belirtiyim, 21 aralık 2012 de birşeyler olacak bence hissediyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mole Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2008 Kfasına esen tarih uyduruyor yok olacağız diyor elinde hiçbir açıklama olmadan, anlamıyorum ki! ama şunu da belirtiyim, 21 aralık 2012 de birşeyler olacak bence hissediyorum demiş Zanzarah. onlar uyduruyor sende hissediyorsun:P. demek senin elinde açıklamalar var.: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zanzarah Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2008 hayır benim demek istediğim bir çok tarihte bişiler olacağı söylendi ama ben hiç birine inanmadım ama içlerinden bir tanesine inanıyorum o da 2012 tarihi... ona inanmak içinde nedenlerim ve kendime göre kanıtlarım olmalı, dediğin gibi... demekki bir şeyler var ve bişeyler biliyorum ki inanıyorum yoksa ben öyle her önüme gelene inanmam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mole Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2008 peki kıyametin kopup kopmadığını nerden biliyorlar veya biliyorsunuz.belki bunlar birer alamet. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
greyhuman Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2008 ne olacağına inanıyosun zanzarah Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mole Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2008 gizli bence söylemez:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zanzarah Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2008 tabikide gizli söylemem benim inandığım şey, 21 aralık 2012 de bahsi geçen olayların yaşanabileceği belki bahsedildiği kadar şiddetli bir buzul çağı olabilir, küresel ısınmada bir nevi bunun alameti değil mi? Dünya sular altında kalacak ve gitgide soğuyacak. Ayrıca bana göre dünyanın aniden ters dönmeye başlaması ve güneşin batıdan doğması için dışarıdan büyük bir güç bir etki gelmeli fizik yasalarına göre.Eğer böyle bir etkiyle karşı karşıya kalırsak büyük hasarlar oluşacak ve insanlar ölecek, çok farklı tepkiler oluşacak.Bunlardan biride insanların algılarının açılması ve bu nedenle ortaya çıkacak olan kaos.Zaten bunun ayrıntılı bilgisi de yazılmıştı başka bir bölümde. Bana tüm bunlar oldukça mantıklı geliyor.Ama elbette bunları savunmam için çok ama çok başka nedenlerim var.Tekrar söylüyorum, bunları paylaşmak için henüz çok erken. Herşey zamanı gelince... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danteAnIL Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2008 adamlar kafayı yemiş bence kıyamet sanki gizlendikleri yerde kopmucak, orda korunucaklarını sanıyorlar çok aşırı saçma..böle bi tarıkatı oluşturan adamın bi çıkarı vardır.ve kesin o insanların hipnoz veya telkinlerle beynini yıkamıştır...çünkü böle bi saçmalık bnce kimse yapmaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralci Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2008 Bence henüz dünya o duruma gelmedi ayrıca gerçekten kıyamet kopacaksa ha yerin altındalar ha yerin üstündeler fark etmez.Hatta yerin altında daha fena olabilir sıkışırlar çatlayabilirler:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sambala Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2008 saçmalık, sonuçta kıyamet her inançta her nesneyi silip süpürecek ... ölüm yerden ve gökten gelecek.. saçmalamışlar bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Raistlin Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2008 of bıktım usandım artık bu saçmalıklardan.Ona bakılırsa 2000 yılında kıyamet kopcak diye insanlar sokaklara dökülmüş şehirleri terk etmeye başlamıştı.Büyük saçmalık.Sonuçta dediğiniz gibi yerden ve gökten gelicek kıyamet.cehennemin dibine gitselerde gebericekler kaçış yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xl_xxy Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2008 tam anlamıyla buyuk bır sacmalıkk ben senın babanım desen ruslara ınanacaklar o derece.sapkın ve kendını bılmez kısıler peygamcer efendımız hz muhammet (sav) buyurmuslardır o zaman kulanılan takvime göre dunya 1500 ve 1700 yılları arasında gorevını tamamayacak ve dunyanın sonu gelecktır buyuruyorr vee su anda hesaplara gore dunyanın 70 ila 80 yılı oldugu soylenıyor -------------------- ve ayrıyetten bı yerde okumustumm salak amerıkalı lar dıyelım bır kısmı harıc tabi sanırım yani neyse kıyamet gunu bir uzay mekıgıne bınıp baska bı gezegene kacaklarmıs vede bunun calısması uzerındelerms ayrıyetden gıdeklerı yerı parsellemısler we orayı ınsanların yasayacagı sekılde adapde edeceklermıss kendılerıne gore ayarlayacaklarmıss haha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.