Jump to content

Seni Sevenle Mi Yoksa Sevdiğinle Mi?

SENİ SEVEN BİRİSİYLEMİ YOKSA SENİN SEVDİĞİN BİRİSİYLEMİ BERABER OLURDUN?  

133 üye oy kullandı

1. 1. SENİ SEVEN BİRİSİYLEMİ YOKSA SENİN SEVDİĞİN BİRİSİYLEMİ BERABER OLURDUN?

• Benim sevdiğimle
      49
    • Beni sevenle
      32
    • İkisiylede
      52

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:

sev seni seveni dağlarda çoban olsa da

sevme seni sevmeyeni mısırda sultan olsa da

der, beni seveni severdim... zaten de öyle yaptım :D

Yanıtlama zamanı:

beni seveni ben sevmezsem mutlu olamam, benim sevdiğimde ne yaparsam yapayım beni sevmiyorsa mutlu olamaz. Cevap açık karşılıklı sevgiden yanayım

Yanıtlama zamanı:

beni seven birisiyle beraberim..peki benseviomuyum? evet seviorum..ama bu aralar baskasınıda sevio olabilirm..bilmiorum..kafam karısık..sanırım o baskasına olan sadece hoslantı...beni seven ve inanana bi yurek var.....offf karısıgım yine..

Yanıtlama zamanı:

Sevmiyosam ı ıh :no: Seviyosam ama sevilmiyosam yine ı ıh :no:

Neden şıklarda yok ki beraber olmam seçeneği

Yanıtlama zamanı:

Beni sevmeyen birisiyle işim ne çok mantıksız.Beni seveni sevdim hep.Hayatım boyunca hep böyle oldu böyle de olacak.Beni mutlu edecek ki ben de ona iyi davranayım.Biraz bencilce bi düşünce gibi görünebilir ama;ben mi ded im ona beni sevsin diye:p:p:p.

Yanıtlama zamanı:

tabıkıde sevdıgım ınsanla beraber olurum önemlı olan benım hısslerım karsımdakıyle hastalıklı zor bır ask yasıyacak olsamda eger sevdıgım bırıyse deger...aşk için değer:rolleyes::whistling:

Yanıtlama zamanı:

Yanlışlıkla ikisiylede şıkkını seçtim alakam yoktur :D:D:D Aslında hiçbiri.Ama birni seçmem gerekirse benim sevfiğim değilde beni sevenle birlikte olurdum.Sevmeye zorlardım kendimi :)

Yanıtlama zamanı:

Şahsen beni sevenle birlikte vakit geçirirsem bende ona karşı bişeyler hissederim yani bende onu sevmeye başlamış oluyorum ki Ashriel çok haklı :D:D:D

Yanıtlama zamanı:

ikisiyle de olmazdi, lakin seceneklerin yarattigi mecburiyetle "beni seveni" sectim. Kendime fazla mi deger veriyorum nedir :D Bana deger vermeyen birinin pesinde kosacagima, bana deger verenin yaninda olmak daha mantikli geldi. Tabi asla mantigiyla hareket etmeyen bir insan olarak, seceneklere "ikisiyle de olmazdim" seceneginin eklenmesini rica ediyorum :D

Yanıtlama zamanı:

benim sevdiğim aşık olduğm biriyle olurdum tabiki onunda beni sevmesini isterim bu karşılıklı değilse zaten birlikte olmam

Yanıtlama zamanı:

hangisi denk gelirse diyeceğim ama öyle bir şık yok... bir çare bulun şuna arkadaşım. rahatsız adamım ben.

Yanıtlama zamanı:

benm şıkkım yok.

kendimi sevmem sevmediğimden kendim , kendimi sevdiğini düşünüp benim onu sevdiğim birisi ile olmayacağından kendimle beraber olurdum.

yani

kendim kendimi sevmesemde , kendim beni seviyor. böylelikle kendimle beraber olup mutlu oluyorum.

öörraaahh.

-sayın kendim nasılsın...

-sağol canım iyiyim.... senide iyi gördüm.

-sayende kendim -mua-

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...