falco x Oluşturma zamanı: Ekim 15, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 15, 2006 buyrun burdan 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 baya güzel bi yermiş saol paylasım için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 yeni gorme firsatim oldu gercekten harika saol paylasim icin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkpisces Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2007 yha lir çalıyolardı hasta oluyorum lir'e Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2007 Türkiye'de de pagan köyü varmış güneydoğuda tavuskusuna tapıyorlarmış. Hiç gören veya bu köyü duyan var mı aranızda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mistik Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2007 Türkiye'de de pagan köyü varmış güneydoğuda tavuskusuna tapıyorlarmış. Hiç gören veya bu köyü duyan var mı aranızda tavuskuşuna tapmıyorlar, tavuskuşu ile simgelenen Melek Tavus'a tapıyorlar, Yezidiler olarak bilinirler ve horlanmalarından dolayı artık bildiğim kadarıyla inançlarını kendi içlerinde yaşıyorlar, genelde Almanya'ya göçmüş olanlar, geri dönenler ve Şırnak'ta İdil ilçesi, Mağaraköy'de yaşayanlar var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2007 benim bildiğim yer Mardin'de bir köy sünni köyü ve süryani köyü arasında hatta mesafeleri çok yakın bu iki köye de. Tavuskuşuna tapma konusunu tam bilmiyorum ama söyle birsey duymuştum. eğer etraflarına bir daire çizersen içinden çıkamıyorlarmış. Benim ilgimi çeken sünni ve süryani köylerine bu kadar yakın oldukları halde hala varlıklarını sürdürebilmeleri ve inançlarını yaşamalar. Yani o bölgede kimsenin onlara karşı olumsuz bir tavır takınmaması. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 abi orası pagan köyü falan diil sadece pagan festivali için kurulmuş bi alan..ayrıca çalınan alet lir değil arp...izledikçe insanon içi huzur doluyor..payaşım için teşekkürler;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
entron Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2008 yezidiler pagan olarak tanımlanamazlar onlarınki de bir çeşit din oluyor. şeytana taparlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.