Jump to content

Hangi Marka Kola İçersiniz?

Hangi Marka Kola İçersiniz ???  

121 üye oy kullandı

1. 1. Hangi Marka Kola İçersiniz ???

• Coca Cola
      87
    • Pepsi Cola
      23
    • Cola Turka
      11

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

Arkadaşlar, Hangi Marka Kola İçersiniz,

Özellikle Son Yıllarda Bu Coca Cola nın Anlamı, Pepsi nin Açılımı Derken

Not: Kola Bir Marka Değildir, Görüntüsü Siyah, Asitli Olan İçtiğimiz Şeyin Adıdır...

Yanıtlama zamanı:

zemzem bir de burdan yakalım.. Eskiden RC cola vardı :( hey gidi. Artık bizim piyasada satılmıyor

--------------------

http://www.zemzem.com.tr/canpicture.jpg

reklam sloganı: ölmeden önce bir bardak.

Yanıtlama zamanı:

le cola nerde? fakirin kolası no asit no gaz su niyetine:)

cola içmem içenleri de uyarırım.

Yanıtlama zamanı:

al benden de o kadar...ayranımız, şalgam suyumuz dururken kola ne yahu...uzun zaman oldu içmeyeli...bir yerde ikram edilmedikçe içmem...

Yanıtlama zamanı:

aynen:) ikram edilse de içmem ayrıca yahu.

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar hepimizi kola içmemeye davet ediyorum kolanın yerine su için olmadımı favori içiceğim ve sağlıklı bir içeçek olan kırmızı portakal ve nar karısımıdır.kolayı ben yalnızca alkollu ıceceklerde kullanıyorum onuda soylıyeyım ve tavsıye edeyım votka+redbull+kola+bira(ama efes pilsen extra olacak) işte kolayı sadece burada ıcıyorum ve kola saglıga zararlıdır.

Yanıtlama zamanı:

Türkler de coca cola gibi pepsi gibi kaliteli,içilebilir kola yapsınlar,biz de almayalım paraları kötü yere gidiyor denilen kolaları.

En doğrusu içmemek ama ona bakılırsa alkol de alınmamalı,sigara da içilmemeli,hatta sigara öldürür!

Yanıtlama zamanı:

yok abi favori içeceğim pepsidir coca colaya para veripte "muhterem israillilere" yardım etmeye niyetim yok zaten coca cola o kadarda ii değil sürekli pepsi içerseniz aradaki farkı anlarsınız

Yanıtlama zamanı:
ya mekke kolada vardı yaw

ben ondan içmek istiyorum :rofl: içince bonus sevap kazanıyor muyuz acaba ? :whistling::whistling:

Yanıtlama zamanı:

Coca Cola ve Le Cola karışık:D Para yetiremediğim zamanlarda Le Cola yetişiyor imdadıma:D Pepside çook şekerli ya hiç sevmiyorum...

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...