uACansu Oluşturma zamanı: Ekim 15, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 15, 2006 çok ilginç arkadaşlar ben ürktüm şahsen ..... sizce ne olabilir ?? 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 ehehe son sahne super Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alankayae Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 sanırım düzmece seneryolanmış bir video bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 hımm... gözler güzelmiş... acaba lens mi kullanıo ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 bilmem seneryoda olur tabi ama pek insana benzemio Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Bu videolar neden bende açılmıyor geçendede aynısı oldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 senaryoda olabilir gerçekte ama eğer gerçekse o şey ne? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 bu şey hakkında bilgisi olan var mıııııııııı ? ne olabilir bence kesinlikle insan diil ama ne Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ametist Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 off bu metacafe çok yavaş açıo bi videoyu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ametist Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 eeee peki ne o şimdi?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 bu video fake, aynı grubun birden çok videosu var buna benzer, hatta medya arşivi bölümünde mezarlıkta küçük bi kız videosu vardı aynı şekilde çekilmiş aynı şekilde bir anda dönüyor falan.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
canocan Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 bana pek ürkütücü gelmedi.Zavallı yaratık arkadaş benim lens takma girişimlerimde lansli halimi görseydi sanırım bu halde olurdu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 evet ya haklısınız galiba... hepsi aynı bu tür videoların yaratık bi anda dönüverio bu da düzmece olsa gerek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
real_boys Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 Fotomontaja benziyo bence sonradan eklemişler gibi duruyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ASLI Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 ya arkadaşlar bende cok karanlıktı ben bişey göremedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 aslıcım sonuna kadar izlemedin heralde bi daa izle sonuna kadar görürsün Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ASLI Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2006 tamam tamam gördüm one öle ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goldenmoon Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2006 evet daha once haber gen tr den gelmıştı bu bana değişik ama daha eonce sorduğum gıbı gercek se ne?? değilse guzel yapılmış bır makyaj ve gece cekımı ama urkutucu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
faithcool Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2006 fake bunlarrr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kushirikato Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2006 adamın el fenerini neye tutsa yaratığa benziyo zaten. ama ilginç bişe eğer gerçekse adamların ödü patamıştır heralde. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 çok acayip ya kel kafaı tüysüz çıplak bi yaratık.kedi gibi gözleri parlıyodu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Weysel44 Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 Böle bi varlık olduğunu sanmıorum varsa da O şey orman da yaşayan kaçık bi yerlidir başka bişey gelmiyor aklıma... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cihan77 Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2007 Ne bu be bişeye benzemiyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2007 valla her neyse cok iticiydi bence... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2007 bence bomba yapmislar fake oldugu ortada tabiki ama bence korku filmlerine tas cikaracak cinsten bir yapit Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.