coldhellangel Oluşturma zamanı: Kasım 23, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 23, 2007 .......[edit] 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2007 yalnızlık ve karanlık bile düşmandır belkide okadar yalnızızdır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2007 karanlığım ve yalnızlığım sen ağlatmazsın beni biliyorum Her perde çekişimde sana Bir adım daha yaklaşıyorum.. Bak yine sen ve ben kaldık Hayat bana seni vermiş Ben başkalarını aradım.. Sonuna kadar alıp götürdün Yoluna kadar sürdürdün Bana ne kadar yakındın O kadar uzak bıraktırdın Karanlığım ve yalnızlığım Benden ışığını alana karşı Yandaş olan ihtirasım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.