CehennemdengeleN Oluşturma zamanı: Kasım 24, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 24, 2007 (düzenlendi) http://youtu.be/0AZ5ZhZuMwM lise sonda sık sık okuldan kaçar, koca bi teyple otobüste sherıl sherıl leyli'li, komedi dans üçlü'lü müzikleri sonnuna kadar aççıp etraftakilerin bu fırlamalar kim lehm gibi bakan bakışlarını pekde bi umursamadan kendimizi ordan buraya burdan oraya vururduk lehm neşet, giriyomusun olm internete, bak bu yazımı oursan beni ekle mesınjırına olm hadi bizim gurubu toplayalım şöyle bi harput yapıp nargile içelim ghakko Nisan 13, 2013 AurorA tarafından düzenlendi ölü videolar temizlendi, kod eklendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
atmaca03 Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2007 1ci filmde arm chay my hump mı öyle bir şarkı varya ingilizceyi zamanında öğrenmedim hazırlıkda o yüzden böyle sorunlar yaşıyorum yazmada neyse o şarkıdan sonrakinin ismini bilen varmı teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.