efemera Oluşturma zamanı: Kasım 25, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 25, 2007 http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/4493728.jpg http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/4493729.jpg Arizona’da bir kadının kedisi, iki suratı bulunan bir yavru doğurdu. Veterinerler, kedinin yaşamayacağını söyleyerek uyutulmasını önerdiler. Ancak kedinin 47 yaşındaki sahibi, yavrunun öldürülmesine razı olmadı ve bakmaya karar verdi. Doktorlar, şimdi 7 aylık olan ve iki ağzı, iki burnu, dört gözü olan erkek kedinin iki beyni olduğuna inanıyorlar. Bu yüzden kedinin bir yüzü uyurken diğer yüzü uyanık durabiliyor. Mırıldandığı zaman stereo mırıldanıyor. Alıntıdır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 Hmm ilginç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 :blink: enteresan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 hatta oldukça ilginç ama resimlerde oynama yapılabilme gibi bi ihimalde söz konusu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selina Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 ayy çok ılgınç:s:ermm: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SoLitude Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 daa neLer görces bakalımmmm.iLginçç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nedrim Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 Bana da photoshopmuş gibi geldi,kulaklara ve yüzlerin birleştiği yere dikkat edin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jenet Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 fena oldum ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2007 dört gözü olan erkek kedinin ben mi üç görüyorum... nerde dördüncüsü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2007 gerçekte olabilir. geçtiğimiz ay ameliyat edilen ve gelişmemiş ikizinin organlarıyla doğan kızı hatırlayın. eğer anne karnında iki embriyo varsa ve birisi gelişirken diğeri bu gelişimi tamamlayamıyorsa böyle sonuçlar ortaya çıkabiliyor. yine de çok sevimli -------------------- ben mi üç görüyorum... nerde dördüncüsü Nora 4 gözü var dediği bir gözü mavi bir çizgiyle ayrılmış ve sanki diğer tarafa bakıyor gibi bence onu kast etmiş olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2007 yazıktır hayvana yaa:cray:öldürmesinler:cray: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DevilSpew Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2008 bu ne ya çok ilginç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.