coldhellangel Oluşturma zamanı: Kasım 25, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 25, 2007 ..........[edit] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 Ölümün sessizliği var havada Birde sen Ölüm kadar soğuktun sende Her sözün ruhumu kamçılayan kırbaç Bir sahilde Yarı dalgalı deniz soğuk esen rüzgar Ölümün soğukluğu ve sen İşte ölümün tablosu Her geçen gün daha fazla erittin ruhumu O eridikçe ben daha az korkar oldum Her seferinde beni biraz daha yakıp derin sulara döktün küllerimi Biliyorum buna da alışacaktım,alışmalıydım Ölümün o ıssız tek başınalığı Ve işte ben O sahilin ortasında duran Ve işte yine aynı tablo Ölümün sessizliğine eşlik eden Boş bir bedenden ibaret ben Ve karşımda sen Hiçbir şey ifade edemeyen Şaşırmalıydım oysaki Yıllar geçmişti üstünden Unuttun mu !! ? Sen savurdun küllerini ruhumun Bir boşluktan ibaret artık dünya Senin gibi Benim gibi 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 ......[edit] 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 süper valla benim yazdıklarım sönük kalacak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 şişş daha ortak şiir yazıcaz o zaman gör:D ikimizin kaleminden çıkabilecekleri düşünemiyorum:D -------------------- hadi crue yaaa beklemekten kök verdim artık 25 dkkan kaldı -------------------- crue bizi tınlamıyolar yaaa:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 Devam devam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 beğenmedi kimse Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 forumda ne yetenekler varmış haberimiz yokmuş bravo ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 bunuda cold la beraber yazdık çık şimdi hayatımdan çık ki ruhuma işlediğin sahteliklerden arındır beni ruhumu ve benliğimi berraklaştır... aslında öyle siyahsı bir günahsın ki... ruhuma hakim olan sinsi bir kıvılcım gibi yakıyorsun... ama dur dur ve dinle yenilmeyeceğim sana hakim olamayacaksın ruhuma nerde şimdi ruhun bakıyorum ruhundan uzaksın hissedemiyorum seni söyleyeyim nerde olduğunu eski zamanlardan kalma kağıt parçasında o kadar karaladınız ki hiçbir şey göstermez oldu küçük aciz ruhlarınız kayboldu içinde ruhumu çeken bir kağıt parçası ruhun mırıldanmış bana yanındayım diye. dokunurken ruhuma habersizdi ruhum bir gün ruhunu alıp gideceğinden aldın ve gittin.. ruhum çırılçıplak caddede kalmıştı yapayalnız.. bekler miydi ruhunun gitmesini..beklemedi.. yere çöktü.. öyle soğuktu ki gidişi ruhunun inanamadı... ayağa kalktığında sarsıldı her yan... artık artık o da biliyordu yalnızlığı.. öğrenmişti gerçek yalnızlığı alışmak zor geldi. Her gün gidişini düşünüp hançerlenen ruhumu görmek kurtulmak istiyordu ruhum bu acıdan.. çıkış yolu bulmalıydı öyle çaresiz ki çıkmaz bir sokakta çıkar yol arar gibi bir yol vardı artık tek bir yol ... başka seçeneği yok gibiydi aslında.. ama korkmadı ruhum senden sora. .başka başka ne onu yıkabilirdi artık... bir adım attı ve bir adım daha işte ordaydı karanlık ruhumu bekleyen bir ışıktı karanlık ruhum bunu gördü yalnızlığını ve ışığını son bir adım ruhum son bir adım her şeyi unutup yalnızlığa… Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 uğraşlara değmiş sanki crue ellerine sağlık:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 çık şimdi hayatımdan çık ki ruhuma işlediğin sahteliklerden arındır beni Peki....... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 ya ne güsel yazmışsınız efferim size:) kankam da pek yetenekliymiş çok beğendim:D Cruel artık bi gün sen Boogee ve de Spawn ortak bi şiir yazın :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 crue benim ortakım vermem kimseye:D saol kankam 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 crue benim ortakım vermem kimseye:D saol kankam kankam sana karma borcum olsun hakkaten çok güzel yazmışsın:D:D:D bu arada sen onların bi şekil ortak olduklarını bilmio musun??? Cruel'e sor söler sana :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
efemera Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 Seninle ikimiz bir aşk yarattık Bu aşkı yaşatmak mühim mesele Özledim sana gel diyemiyorum Çağırmadan gelmek asıl mesele Gözle görmek hüner değildir dostum Kalple görebilmek büyük mesele Kulaklarınla duymak mühim değilki Ruhen duyabilmek asıl mesele Tesadüf eseri geldik dünyaya Bu sırrı çözebilmek büyük mesele Ölümden öteye başka yol varmı Onu bilebilmek asıl mesele. ------- Hani sözvermiştin ayrıldığımız gün Bana geri dönecektin Elveda dediğin oyerde bir gün Merhaba diyecektin Ben hep aynı yerde bekledim durdum Dağlara taşlara hep seni sordum Hasretle tükendi kaçıncı bahar Giden gelmez dedi düşen yapraklar Elinden suyunu içtiğim pınar Adını yazdığım o yaşlı çınar Gitti... dediler. Bu sevda burada bitti dediler Susamış toprağa bir gün yine yağacak yağmurlar İçimde bir ümit bekleyeceğim seni Son nefesime kadar. Sensiz acılara dayanmak çok zor Seni nasıl özlüyorum gelde bana sor.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 hmm sordum:D olsun yazmaz o benden başkasıyla demi cruee:D saol kankam benim beğenmene çok sevindim:) hepsi öle içten derinden ki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 kankam sana karma borcum olsun hakkaten çok güzel yazmışsın:D:D:D bu arada sen onların bi şekil ortak olduklarını bilmio musun??? Cruel'e sor söler sana :rofl: benimkiler güzel olmamışmı cold istifa edecem bak dedim sana seninkilerin yanında benimkiler sönük kalacak diye Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 benimkiler güzel olmamışmı cold istifa edecem bak dedim sana seninkilerin yanında benimkiler sönük kalacak diye ayıp ettin ikinizinkiler de çok güzel olmuş:D:D seninkiler de süper ya Cruel:D:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 hıı ben söyledikten sonra hıh -------------------- hmm sordum:D olsun yazmaz o benden başkasıyla demi cruee:D saol kankam benim beğenmene çok sevindim:) hepsi öle içten derinden ki yazmam ki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 ayy duy duy kankam bak yazmam dio arkı budur işte:) ah cru ortak şiiri sen olmasan o hale gelmesi zordu biliosun:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 ikimiz birlikte yazdık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 Peki....... bu şiir ortaklaşa yazıldı yani o cümleler bana ait evet onunda katkısı var ama benim için şiirime emek verdi sadece katkı ....manje Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.