uACansu Oluşturma zamanı: Ekim 15, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 15, 2006 4 yaşındaki küçük bir çocuk ailesiyle bir köprünün üzerinden geçerken gökyüzünü işaret ederek işte ben burda öldüm diye bağırmış... şaşkınlığa düşen anne ve baba oğullarına tekrar sorduklarında ben 2. dünya savaşında uçakla işte ordan geçiyordum ve bir başka uçakla çarpıştım ve öldüm demiş hatta düştüğü tarihi ve geçmişteki adını da söylemiş ailesi çocuğu ciddiye almamış daha sonra çocuk bu kez dedesine aynı şeyleri anlatmış dedesi bunu araştırdığında gerçekten öle bi pilotun savaş zamanı başka bir uçakla çarpışıp şehit düştüğünü öğrenmiş o çocuk şu an büyümüş ve böyle bi şey hatırlamıyor ama buna tüm ailesi şahit ve o şu an yine bir pilot 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 ALINTI(uAcansu @ 16 10 2006, 00:03 ) 18432[/snapback] o çocuk şu an büyümüş ve böyle bi şey hatırlamıyor [/b] nıye hatırlamıyor kı 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 banada saten orası ilginç geldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 bencede nie hatırlamıyo...? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ASLI Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 ilginç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 bencede ilginç acaba biz nasıl öğrenebilirizki önceden kim olduğumuzu felan ??? belkide bizede bi işaret gelebilir... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 çocuğun gençlik döneminde olaydan etkilenip de yanlış bişey yapacağını düşünmüş olabilir ailesi belki de ondan unutturmuşlardır.sonuçta çocukların beyni o yaşlarda bulanık değil ve temizlenmesi rahattır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2007 bendemi unuttum yoksa gecmiste kim oldumu 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buskas Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2007 Geçmiş'te yaşanılmış olsa bile , geçmiş hatırlanmadıktan hissedilmekten sonra şu anki ben eski ben'den tamamen farklı biriyim demektir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mistik Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2007 elektronları hesaba katarsak milyarlarca yıllık bilgi birikimi kıyafetini giyip yürüdüğümüz ortada:) bu tarz konularda çocukken hatırlanıldığı, büyüdükçe çoğunlukla unutulduğu hep belirtilir..buna kimisi reenkarnasyon, kimisi paralel evrenler arası telepati kimisi ise dna ve rna bilgileri diyor. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buskas Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2007 elektronları hesaba katarsak milyarlarca yıllık bilgi birikimi kıyafetini giyip yürüdüğümüz ortada:) bu tarz konularda çocukken hatırlanıldığı, büyüdükçe çoğunlukla unutulduğu hep belirtilir..buna kimisi reenkarnasyon, kimisi paralel evrenler arası telepati kimisi ise dna ve rna bilgileri diyor. Bilinicimiz ve irademiz geliştikce sözde geçmiş yaşamımızı hatırlamamız ilginç değilmi, ha birde hipnotize edilipki oradada uyku halindeyiz hatırlamak dışında. İşi birde dahada ilginç kılan geçmiş yaşamımızda hep iyi olduğumuz büyük mevkilerde bulunmamız , birde üstüne rearnkeyi olgunlaşmak pişmek geçmiş hayatlardaki yaşanılanlardan ders çıkartıp bilinç ve algıyı yükseltmek hatta boyut atlamak olarak tarif ederler. Hatırlanamayan bir geçmiş yaşam'dan çıkartılacak ders , olgunlaşacağımız pişeceğimiz yerde dünyanın git gide kötüye giden durumunuda hesaba katarsakki bu direk rearnkarnasyonun oluşum fikriylede çatışıyor çok ilginç çok , Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2007 ben cinci babalardan duyduğuma göre cinler transa getirip konuştutuyormuş o yüzden hatırlamaması normal yani önceden yaşanmışlık gibi bir şeyde ortada yokmuş muş muş cinlerin kandırmacıması dalga geçmesiymiş hakketen bende yapsam çok keyif alırdım:p 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2007 ilgincmis saol anlattigin icin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2007 bişi diil:) bu arada arkadaşlar bu yazı cassandra eason un psişik gucunuz adlı kitabından alıntıdır için de hemen hemen her konuyla ilgili bilgi ve hikayeler var zamanım olduğunda hepsini paylaşıcam sizinle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mistik Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2007 biraz fizik, biraz biyoloji de genlerle aktarılan bilgi ve zaman konusunda bu durumu aydınlatabiliyor. dna'yı oluşturam moleküllerin elektronları üzerine hala çalışıyor bilim adamları, içine girilen her küçük parçanın daha küçük parçalardan oluştuğunu ve bu parçaların da evrenin başlangıcının bilgilerini içerdiğini, kendi bilinçleri olduğunu artık çoğu insan biliyor ve bu aslında paranormal gözüken pek çok olayı da aydınlatıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.