Jump to content

Çocuğun bundan önceki yaşamı

uACansu

Önerilen Mesajlar

4 yaşındaki küçük bir çocuk ailesiyle bir köprünün üzerinden geçerken gökyüzünü işaret ederek işte ben burda öldüm diye bağırmış... şaşkınlığa düşen anne ve baba oğullarına tekrar sorduklarında ben 2. dünya savaşında uçakla işte ordan geçiyordum ve bir başka uçakla çarpıştım ve öldüm demiş hatta düştüğü tarihi ve geçmişteki adını da söylemiş ailesi çocuğu ciddiye almamış daha sonra çocuk bu kez dedesine aynı şeyleri anlatmış dedesi bunu araştırdığında gerçekten öle bi pilotun savaş zamanı başka bir uçakla çarpışıp şehit düştüğünü öğrenmiş o çocuk şu an büyümüş ve böyle bi şey hatırlamıyor ama buna tüm ailesi şahit ve o şu an yine bir pilot :huh:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

elektronları hesaba katarsak milyarlarca yıllık bilgi birikimi kıyafetini giyip yürüdüğümüz ortada:) bu tarz konularda çocukken hatırlanıldığı, büyüdükçe çoğunlukla unutulduğu hep belirtilir..buna kimisi reenkarnasyon, kimisi paralel evrenler arası telepati kimisi ise dna ve rna bilgileri diyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

elektronları hesaba katarsak milyarlarca yıllık bilgi birikimi kıyafetini giyip yürüdüğümüz ortada:) bu tarz konularda çocukken hatırlanıldığı, büyüdükçe çoğunlukla unutulduğu hep belirtilir..buna kimisi reenkarnasyon, kimisi paralel evrenler arası telepati kimisi ise dna ve rna bilgileri diyor.

Bilinicimiz ve irademiz geliştikce sözde geçmiş yaşamımızı hatırlamamız ilginç değilmi, ha birde hipnotize edilipki oradada uyku halindeyiz hatırlamak dışında.

İşi birde dahada ilginç kılan geçmiş yaşamımızda hep iyi olduğumuz büyük mevkilerde bulunmamız , birde üstüne rearnkeyi olgunlaşmak pişmek geçmiş hayatlardaki yaşanılanlardan ders çıkartıp bilinç ve algıyı yükseltmek hatta boyut atlamak olarak tarif ederler.

Hatırlanamayan bir geçmiş yaşam'dan çıkartılacak ders :) , olgunlaşacağımız pişeceğimiz yerde dünyanın git gide kötüye giden durumunuda hesaba katarsakki bu direk rearnkarnasyonun oluşum fikriylede çatışıyor çok ilginç çok :) ,

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ben cinci babalardan duyduğuma göre cinler transa getirip konuştutuyormuş o yüzden hatırlamaması normal yani önceden yaşanmışlık gibi bir şeyde ortada yokmuş muş muş:D cinlerin kandırmacıması dalga geçmesiymiş hakketen bende yapsam çok keyif alırdım:p

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

biraz fizik, biraz biyoloji de genlerle aktarılan bilgi ve zaman konusunda bu durumu aydınlatabiliyor. dna'yı oluşturam moleküllerin elektronları üzerine hala çalışıyor bilim adamları, içine girilen her küçük parçanın daha küçük parçalardan oluştuğunu ve bu parçaların da evrenin başlangıcının bilgilerini içerdiğini, kendi bilinçleri olduğunu artık çoğu insan biliyor ve bu aslında paranormal gözüken pek çok olayı da aydınlatıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...