vhercle Oluşturma zamanı: Kasım 25, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 25, 2007 YouTube - Fazil Say - Vatan Haini (Nazim Hikmet) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 Evet.Ben vatan hayiniyim. Paylaşım için teşekkürler =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 Ne demek Ben de vatan hayiniyim.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
carmons Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 Hayayinliğin en büyüğü insanın kendine yapmış olduğu hayinliktir.Bildiğini söylememek düşündüğünü saklı tutmak, üstün kıldığı düşünceleri küçümsediği insanlar tarafından yasaklanmasına göz yummak asıl hayinliktir.Bunlar uğruna yaşamını bu çizgide, bu eğri büğrü çizgide sürdürmüş bu yüce insan hayinse , hiyanetin en büyüğü bana ayittir. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.