nightmore Oluşturma zamanı: Kasım 26, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 26, 2007 Karanlık, bir ışıkla dehşet verir aslında çünkü yalnız kalamazsın gölgen vardır yanında Yalnızım yapayalnız hayat yolunda belki arkamdan gelenler var ama bakmazlar bana , beni güldürün ama ağlarım ben bedenim alışmış ne de olsa Yalnızlık gülümser ekşi ekşi suratıma ben yalnızken ve ağlarken demekki yalnız değilmişim kendimi yalnız sanırken Kötümser bir şekilde bakan yok bana karanlık bakar ama o iyidir aslında çünkü düşünme fırsatı verir insana Kırmızı kırmızı damlalar yere dökülür onlar benim kanım, ben değil onlar acı çeker yere düşerken ben acı çekerim siz aptal insanlar bana bakarken çünkü size acırım bana küçümser gibi bakıp karşımda dikilirken Karanlık bir oda her yer kapkara burda, işte hayat budur herkesi beklerim buraya ama beni yalnız bırakın kendinizde yalnız kalın ancak bu şartla Hiç bir şey istemem bir parça gülebilmek için ağlamak daha güüzeldir rahatlar insan ne de olsa öyleyse gel sende bu karanlık ortama Bir kaç damla gözyaşı akar gözümden ama ne yapabilirim ki benimde ruhum kayıp hayatın içinde kalbim kırık param parça bir halde ama karanlığın şartı budur mutlu olmalıyım belki de Rengarenk Gece Rengarenk tonlarda perdelerle örttüm geceyi artık gece de rengarenk...Sizler karanlık diye korkuyordunuz ya geceden...Sessiz ızdıraplarınızı,yorgan altı hıçkırıklarınızı,korkularınızı...en önemliside yalnızlığınızı kiminle paylaştığınızı düşünüyorsunuz geceden başka? Gecenin koynunda huzur dolu uykuya dalışlarınızı ,yalnızlıktan kaçıp geceye sığındığınız saatlerin sahibini nasıl görmezden gelebiliyorsunuz? Koridor Gölgeler saklanmıştı soyutsal dünyaya Kehanetler yükseliyordu bağnaz beyin hücrelerinden alev alev.. Tüm yollar sozsuzluktan teğet geçiyordu Psikopazdaydı tüm ruhlar Yitişler başladı dipsiz kuyularda Emanet bırakılan kalpler kinle doldup taştı Denizler maviye düşman olup bulanıklığı seçti Ağrı gibi gelip geçiciydi umutlar Tek edilmemiş bir tek yalnızlık kaldı Aksırıklarında ihtiyarların imdat çağrıları yükseldi Duyular bilinmeyenin soğuk ruhu tarafından esir alındı Kaybolanlar kaybolmuşlara rastladı ve masal BİTTİ... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
True Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2007 İki gövdeyiz bir fırtınayla tutuşan, Camlarda geceyarısı parlayan iki alev, İki göktaşı karanlığın içinde akan, aynı kaderin iki suçu okuyuz biz. birtek aynı bakışı saçan iki gözüz biz, iki ürperen kanadız aynı düşü taşıyan, iki kederli gövde, bir tanrı mezarının mermerine yaslanmış, eski güzelliğin gömülü olduğu mezarın, aynı sırları veren iki sesli bi ağız. bir tek aynı sfenks'i kurarız durmaksızın, bir tek aynı çarmıhın iki kanadıyız biz. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2007 Bir kaç damla gözyaşı akar gözümden ama ne yapabilirim ki benimde ruhum kayıp hayatın içinde kalbim kırık param parça bir halde ama karanlığın şartı budur mutlu olmalıyım belki de ölüm ölüm ölüm nerdesin:confused: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deamor Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2008 Kırmızı kırmızı damlalar yere dökülür onlar benim kanım, ben değil onlar acı çeker yere düşerken ben acı çekerim siz aptal insanlar bana bakarken çünkü size acırım bana küçümser gibi bakıp karşımda dikilirken Karanlık bir oda her yer kapkara burda, işte hayat budur herkesi beklerim buraya ama beni yalnız bırakın kendinizde yalnız kalın ancak bu şartla Hiç bir şey istemem bir parça gülebilmek için ağlamak daha güüzeldir rahatlar insan ne de olsa öyleyse gel sende bu karanlık ortama Çoook güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DevilSpew Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2008 hepsi birbirinden harika saolun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whisperNesly Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2008 vhayy bee süperr yhaa bayıldım velle:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dangerous Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2008 Karanlık bir oda her yer kapkara burda, işte hayat budur herkesi beklerim buraya ama beni yalnız bırakın kendinizde yalnız kalın ancak bu şartla ahh ahh tam bana göre bişey bu ya:) hepsi çok güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MaaT Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2008 Kırmızı kırmızı damlalar yere dökülür onlar benim kanım, ben değil onlar acı çeker yere düşerken ben acı çekerim siz aptal insanlar bana bakarken çünkü size acırım bana küçümser gibi bakıp karşımda dikilirken bu süpermiş yaa saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2008 çok süpermiş ya paylaşımın için sağol.... Karanlık bir oda heryer kapkara burda,işte hayat budur herkesi beklerim ama beni yanlız bırakın kendinizde yanlız ancak bu şartla bu harikaymış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whisperNesly Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2008 Bir kaç damla gözyaşı akar gözümden ama ne yapabilirim ki benimde ruhum kayıp hayatın içinde kalbim kırık param parça bir halde ama karanlığın şartı budur mutlu olmalıyım belki de işte bu harikaa;) saolun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackdream Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2008 hepsi mükemmel.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sessiz_kelebek Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2008 hepsi çok mükemmel...Ellerine sağlık....Sağol paylaşım için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numb Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2008 ne gitmeler tüketebilir sensizliği ne beklemeler getirir seni bana bir hüzün türküsüdür durmadan çalan bir ayrılıktır durmadan kanayan yürek ağlar... göz ağlar... ağlayışlara tercümandır parmaklar yazar... yazar... yazar... hiç durmadan bıkmadan seni yazar kalemin gözyaşlarının durağıdır parmaklar parmaklar şahittir ağlayışlara ölümlere... iki yitik sevda iki parça can iki yitik hasret VE BİR TEK ÖLÜM Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark__ness Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2008 Karanlık bir oda her yer kapkara burda, işte hayat budur herkesi beklerim buraya ama beni yalnız bırakın kendinizde yalnız kalın ancak bu şartla züperrr bncee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hippolyta Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2008 İnsan hayatındaki her olay karşısında bakirdir.Acımla nasıl başa çıkacağımı bilmemekten korkuyorum. Yaşamamı isteyen bir Tanrı sana artık beni sevmemeni emretti mutluluğu pek kaldıramıyorum alışkın değilim, kollarındayken ölmekten başka birşey gelmiyor elimden.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.