boogee Oluşturma zamanı: Kasım 26, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 26, 2007 (düzenlendi) Türk rock müziğin köklü gruplarından mavi sakal'dan da tanıdığımız grubun sanatsal temel taşı olan Kaan Altan (Gitar) başta olmak üzere, Andy Wand (Bass gitar) ve Sinan Tansal (perküsyon) bir araya gelerek, yanlarına Timur Kurşunoğlu (Davul) ve Erdinç Ünlü'yü de (Vokal) alarak müzikal yaşamlarını KARAPAKS adı altında devam ettirme kararı almışlardır. Grubun üç önemli ismi kendi müzikal yolculuklarına devam ederken, etik değerlere uygun olmadığı için Mavisakal markasını kullanmamayı tercih etti. Yeni bir yola çıkan KARAPAKS'ın grup üyeleri albümlerine İKİNCİ YOL ismini vermeyi uygun gördüler. Albümün tamamında yine söz ve müzikler Kaan Altan imzası taşırken, albümün mastering çalışmaları ise 2006 yılı başında Finlandiya'da Finnvox sütüdyolarında gerçekleştirildi. Geçtiğimiz yaz tüm dünyayı etkileyen Orta doğudaki vahşete tepkisiz kalmayan isimlerden KARAPAKS; Ortadoğu'da yaşanan savaş krizinden etkilenerek, albümlerinde, hislerini anlatan bir şarkıya da yer verdiler. Emre Özbay tarafından farklı bir bakış açısıyla geçtiğimiz yaz sonunda kliplendirilen "Böyle" isimli şarkı önümüzdeki dönemlerde oldukça konuşulacak gibi gözüküyor! Yeni gruplarını oluşturan grup üyeleri kendi kurdukları şirketlerini PAKS Müzik'le ilerki dönemlerde bir çok albüme imzalarını atmaları bekleniyor. KARAPAKS'ın ilk albümleri "İKİNCİ YOL" SEYHAN Müzik tarafından desteklenerek dağıtıma sunulmuştur... Karapaks Grup Elemanları: Kaan Altan - Gitar Nkara'da doğdu. Hannover/Almanya'da ilkokulu okuduktan sonra Tarsus Amerikan Lisesinde orta ve liseyi yatılı okudu. Mimar Sinan Üniversitesi Endüstri Tasarımı'nı ve sonrasında Berlin Güzel Sanatlar Akademisi Tekstil Tasarımı bölümünü bitirdi. Sinan Tansal- Perküsyon Adana'da doğdu. Tarsus Amerikan Lisesinde orta ve liseyi yatılı okudu. İstanbul Üniversitesinde Diş Hekimliği Fakültesini bitirdi. Muayenehane açtı ve hala Diş hekimliği yapmakta. Erdinç Ünlü -Solist Çanakkale'de doğdu ve bir sahil kasabasında çok güzel bir çocukluk geçirdi. Andy Wand - Bass ABD'nin Florida eyaletinde doğdu. The Walker School, Georgia Tech, Berkeley gibi oklularda ve Üniversitelerde birsürü bölüm okudu, bir yandan da önce Amerika'da sonra Türkiye'de çeşitli müzik çalışmaları yaptı. 1996 senesinde Mavisakal grubuyla bas gitarist olarak çalmaya başladı, şimdi ise Karapaks'ta devam ediyor. Timur Kurşunoğlu - Davul İstanbul'da doğdu. Birçok grupta davul çaldı. 2005 yılında Karapaks'a katıldı. Videolar Hüznü Gözlerinin Arkasında http://youtu.be/DZnJbFJPEkM Geçiyorduk tek tek önünden Bir tek bende kaldı gözlerin Çoktan gömdüğün ümitlerin Benim hala ümitlerim Ve ışıkları kapattık yıldızlarımız çıksın diye Ne güzel bunu bir sen bir ben biliyoruz Ve ışıkları kapattık yıldızlarımız çıksın diye Ne güzel bunu bir sen bir ben biliyoruz Hüznü gözlerinin arkasında olan kız Üç beş gün hiç konuşmadan Durabildiğim tek insansın Hastalıklarımızı seyrederken Birbirimize bakardık En azından biz onlardan değiliz Diyebilmenin mutluluğuyla Zaman zaman dudaklarımız gülümseme kıvamında Ve ışıkları kapattık yıldızlarımız çıksın diye Ne güzel bunu bir sen bir ben biliyoruz Ve ışıkları kapattık yıldızlarımız çıksın diye Ne güzel bunu bir sen bir ben biliyoruz Hüznü gözlerinin arkasında olan kız Ve ışıkları kapattık yıldızlarımız çıksın diye Ne güzel bunu bir sen bir ben biliyoruz Ve ışıkları kapattık yıldızlarımız çıksın diye Ne güzel bunu bir sen bir ben biliyoruz Kapat ışıkları kapat ışıkları Kapat ışıkları kapat ışıkları Yarın Cennet Olacak [video=youtube_share;YQmrwLNK-ac] Uyuyalım yavaşça, yarın cennet olacak Kalırsak karanlıkta, gidersek ne olacak? Ahh kucağına, ahh koşacağız, karanlığın. Düşüncelerde senle ben Anladık canım. Şehrin sokakları bize Ne kadar güldü? Yastığımda başın güzel Kolunda oyuncak. Ve damarlarında kanın Elim elinde Uyuyalım yavaşca, Yarın cennet olacak Uyuyalım yavaşça, yarın cennet olacak Kalırsak karanlıkta, gidersek ne olacak? Ahh kucağına, ahh koşacağız, karanlığın. Düşüncelerde senle ben Anladık canım. Şehrin sokakları bize Ne kadar güldü? Ağzımızda küfürlerse Gönlümüz sevgi Yaşadığımız bu toprak Bizi sevdimi? Uyuyalım yavaşca Yarın cennet olacak Boyle Böyle giderken yine Patır patır düşer canlarımız Kalırız bir başımıza kimseler olmadan Bak giderken oraya ışıl ışıl gözlerimiz Alırız biz yanımıza değerli oyuncaklar Ben istemedim, ben istemedim Biz kaybederken burada Çeşir çeşit politikalarla Uyamayız kurallara burada yazılmışlarsa Bak giderken yine Patır patır düşer canlarımız Gidiyoruz oraya Kimseler olmasa da Ben istemedim, ben istemedim Şubat 18, 2012 boogee tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2012 Düşlerimi Aldılar Düşlerimi aldılar, gülüşlerimi aldılar Benim hayata, senin hayata, bizim hayata Bakışlarımızı aldılar Aah düşününce... Soruyorum: bunlar nereye kadar? Soruyorum: düşenlere kim bakar? Dağlarımı aldılar, denizlerimi aldılar Benim hayatta, senin hayatta, bizim hayatta Duruşlarımızı aldılar Ah düşününce... Soruyorum: bunlar nereye kadar? Soruyorum: düşenlere kim bakar? Kraliçe Karınca Yatağın kenarına yattık Çarşafın ucuna sarıldık Sokağın sonuna koştuk Uçağımız olmadan uçtuk Kraliçe karınca ve ben Kapının eşiğinde durduk Kraliçe karınca ve ben Uykunun eşiğinden döndük Uykunun eşiğinden döndük Oyuncak Şimdi gidiyorum, burda ben olmayacak Bana son verdiğin an, sende ne kalacak? Bu seninle aşık olduğumuz yer Bu seninle savaştığımız yer Bu seninle seviştiğimiz yer Bu seninle öldüğümüz yer Ben senin için bir oyuncaktım. Senin için yaşam oyunsuz kalacak Bu seninle aşık olduğumuz yer Bu seninle savaştığımız yer Bu seninle seviştiğimiz yer Bu seninle öldüğümüz yer Kendi düşüncelerimden korktuğum an Şarap dolu damarlarımdan akan kan, Son gerçeklerdir tek kalan Bu an, o an, her an Bu seninle aşık olduğumuz yer Bu seninle savaştığımız yer Bu seninle seviştiğimiz yer Bu seninle öldüğümüz yer http://youtu.be/uARhCT46tgQ Al Beni al beni al beni götür uzaklara al beni al beni uçur yukarılara biliyorum sen de farkındasın çok zor gözlerin yalan söylemiyor al beni al beni...elinin çizgisinden al beni al beni gözlerinin denizine biliyorum sen de farkındasın çok zor gözlerin yalan söylemiyor al beni al beni...derinin altına al beni al beni iki deniz arasına biliyorum sen de farkındasın çok zor gözlerin yalan söylemiyor al beni al beni... http://youtu.be/zqvtQl4HReA ---------- Post added at 15:06 ---------- Previous post was at 14:53 ---------- Beni Bir Melek Öldürdü Sırnaşırken tabutuma vaadettiklerin. İnan kıpırdayamaz artık bir telim. Toplanın, gülün eğlenin İnanın hissetmez bu beynim. Dün gece ellerine doğdum. Yuvamı kanatlarında buldum. Sonra ayaklarına kapandım Ruhumu rahatlattım. Beni bir melek öldürdü Beni bir melek öldürdü Beni bir melek öldürdü Beni bir melek öldürdü Ölüdürürken anıları gülüşlerin. İnan acıtamaz artık bu sesin. Toplanın gülün eğlenin İnanın hissetmez bu beynim. Bak dedin. Baharı getirdin. Gelen bahara lanet ettin. Sonra gökyüzüne uçtun Alev alev meleğimle. Beni bir melek öldürdü. Beni bir melek öldürdü. Beni bir melek öldürdü. Beni bir melek öldürdü. Beni bir melek öldürdü. Beni bir melek öldürdü. Beni bir melek öldürdü. Beni bir melek öldürdü. http://youtu.be/dDADq9XJUsU Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.