Locked Oluşturma zamanı: Kasım 26, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 26, 2007 ACABA EKSİKLİĞİM NEDİR? Colgate firması hesabına sabun satan bir pazarlamacı, hiç cesaretsizliğe düşmeden sabun satmakta başarılı olamadığı bir işyerine gider ve daha önce görüştüğü yetkiliye şöyle dermiş: “Size tekrar sabun satmaya gelmedim. Geçen defa niçin size sabun satamadım, merak ediyorum. Acaba eksikliğim nedir? Sizinle konuşurken nerede hata yaptım? Lütfen beni tenkit edip, gerçekleri açıkça söyleyiniz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pegasus Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 güzeldi teşekkürler .ama becerebilen varsa anlatsın stresten uzak durulabilinirmi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Stresten uzak durmanın yolu, strese sokacak şeyleri bırakmaktır. O da pek kolay olmasa gerek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.