Locked Oluşturma zamanı: Kasım 26, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 26, 2007 WILLOUGHBY YASASI Birine bir makinenin çalışmadığını kanıtlamaya çalışırsanız makine o anda çalışacaktır. ANDREW YOUNG YASASI Eğer 100 işadamı yasal olmayan bir iş yapmaya karar verirlerse,o iş yasal olur. AXWELL'IN ÇIKARDIĞI SONUÇ Eğer havayı soluyabiliyor ama suyu içemiyorsanız geri kalmış bir ülkedesinizdir. Oysa, suyu içebiliyor ama havayı soluyamıyorsanız kalkınmış bir ülkedesinizdir. MURPHY'NIN 4 NOLU ÖLÇÜTÜ Ne zaman bir işi yapmaya karar verirseniz, o anda yapmanız gereken bir başka iş çıkar. LOFTA'NIN GÖZYAŞLARI Hiç kimse sizi kendinizi iyi hissettiğiniz zaman terk etmez. MURPHY'NIN 5 NOLU ÖLÇÜTÜ Her çözüm beraberinde yeni sorunlar getirir. FANT YASASI Bir eliniz dolu iken diğer elinizle kilitli bir kapıyı açmak zorunda kaldığınızda, anahtar kesinlikle elinizin dolu olduğu taraftaki cebinizdedir MONLY'NIN KURALI Mantık, yanlış sonuca özgüveninizi yitirmeden sistematik bir biçimde ulaşma yöntemidir. MURPHY İLKESİ İyi bir yanlış yapmanın her zaman bir yolu vardır. GOODWIN'DEN HATIRLATMA Gözle görülen eleştirilmeye mahkumdur. FULTON'UN YERÇEKİMİ YASASI Düşen bir nesneyi sakın tutmaya çalışmayın. Bırakın düşsün, daha az zarar görecektir. CAMPBELL YASASI Ne kadar az iş yaparsanız, işleriniz o kadar yolunda gider. KOVAC'IN YASASI Telefonda yanlış numara çevirdiğinizde, asla meşgul çalmaz. ANONİM BİR YASA Beklenmedik bir yerden gelen para, beklenmedik bir harcamaya gider. MURPHY'NIN ONARIM KONUSUNDAKİ YASASI Ufak bir arızayı gidermeye çalışırken, daha önemli bir arızaya neden olursunuz . ÖNEMLİ İNSANLAR KURALI Büyük hayranlık ve saygı duyduğunuz insanların derin düşüncelere aldığını gördüğünüzde, büyük olasılıkla öğle yemeğinde ne yiyeceklerini düşünüyorlardır. YASENEK'IN GÖZLEMİ Öpüşen insanlar birbirlerine o kadar yaklaşırlar ki, birbirlerinin hatalarını göremezler. ARLEN YASASI Bir yerden ayrılırken, insanların size ne kadar iyi davrandıklarını görmek çok ilginçtir. MURPHY YASASI Bir işin ters gitme olasılığı varsa, kesinlikle ters gidecektir. MURPHY'NIN 2 NOLU ÖLÇÜTÜ Her iş düşündüğünüzden daha uzun sürer. MURPHY'NIN 3 NOLU ÖLÇÜTÜ Birkaç işinizin birden ters gitme olasılığı varsa, kesinlikle size en çok zarar verecek iş ters gidecektir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 tşk ler:) bi de bu var:p KATA'NIN 0 NO LU ÖlÇÜTÜ yapabildiğin en iyi iş, yapmaya başlamadığın işse;yapabileceğin iyi bir iş yoktur 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 o da iyiymiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PembePanjur Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2009 tşklerrr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thalese Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2009 bana burda en mantıklı gelen Murphy'nin kanunlarıdır bir murphy kanunu: "trafikte, şerit değiştirdiğinizde az ilerde yine yol tıkalıdır." 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
complex Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2009 bana pek inandırıcı gelmedi. çoğu olumsuz bunların.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2009 ama kesinlikle doğrular Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2009 bu ne ya bi tane iyi düşünen insan yok mu heey:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 FULTON'UN YERÇEKİMİ YASASI Düşen bir nesneyi sakın tutmaya çalışmayın. Bırakın düşsün, daha az zarar görecektir. bundan cok etkılendım..sonucunda ınsanlar ıcın de bole bence guzel paylasım X) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 Süpermiş. Gerçi bilmediğimiz şeyler değil ama. Teşekkürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cloud_above_myhead Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 ulan yine mi murphy Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2010 bunlar çok doğru tespitler üstelik de somutlar tuttum bu sözleri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Phorcys Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2010 Bir eliniz dolu iken diğer elinizle kilitli bir kapıyı açmak zorunda kaldığınızda, anahtar kesinlikle elinizin dolu olduğu taraftaki cebinizdedir. ooofff ooff anahtarı alabilmek için elimde dolu olan herşeyi merdivene bırakıyorum, anahtarı alıyorum kapıyı açıyorum, merdivene bıraktığım herşeyi tek tek geri topluyorum içeri giriyorum.. Güzeldi tşk (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2010 MURPHY'NIN ONARIM KONUSUNDAKİ YASASI Ufak bir arızayı gidermeye çalışırken, daha önemli bir arızaya neden olursunuz . tamamen bana adanması gereken bir yasa bozulan şeyleri onarmak için içini açtığımda ve kapadığımda geriye genelde beş altı çivi boşa kalıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
abraham006 Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2010 cok hosuma gitti tesekkurler paylasım için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2010 Buda DarkestHours un yasası Yaşamak için Öldür . ANDREW YOUNG Eğer 100 işadamı yasal olmayan bir iş yapmaya karar verirlerse,o iş yasal olur. Buda güzelmiş. Ardından ekliyeyim yasanızı kendiniz yaratın .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.