auroraleph Oluşturma zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 27, 2007 ortacagda kadının erkekğinin sevgisini kazanabilmek ve bunu sürdürebilmek için büyüye basvurduguna dair bir cok ornek vardır.bunlardan en bilineni kadının erkeginden hosnut kaldıgında sırtına cizdigi hac işaretidir.kadının farkettirmeksizin erkeginin sırtına cizdigi haç,erkegi kutsamak anlamına gelir. ortacag almanyasında asagıda verilen gönül baglama büyüsünün kadınlar tarafından bir kagıda yazılıp vucutta tasınması halinde etkili oluncagına inanılır " 7:X.c.X.OX.v.X.B.X.st.X.1XsekizX30.Xd:2:S:3XyX .amen -Haydar Akın,ortacağ avrupasında cadılar ve cadı avı. (denenmemiştir,ne kadar dogrudur bilemiyorum...büyü vermek sanırım -diger forumlarda gordugum kadarıyla yani- yasak..ama boyle bir kitap ve tarihte de boyle bir şey var;bilenler , hakkında belki bir kac söz soylemek isterler diye yazdım.) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kelendria Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 7:X.c.X.OX.v.X.B.X.st.X.1XsekizX30.Xd:2:S:3XyX orada sekiz yazıyor?? ortaçağda da almanlar sekiz mi yazıyordu oraya:D yoksa 8 diye rakamla mı yazılacak? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
auroraleph Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 büyük ihtimalle saygı deger yazar büyüyü turkceye cevirmiş =) işte dedigim gibi dogrulu şaibeli... yani tam bilmiyorum ama simdiki karsılıgı 'günümüz almancası' degilde 'eski yüksek almanca' olabilir... yada latincesi beLki de yani okta dier bir degişle octavo.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 ortacagda kadının erkekğinin sevgisini kazanabilmek ve bunu sürdürebilmek için büyüye basvurduguna dair bir cok ornek vardır.bunlardan en bilineni kadının erkeginden hosnut kaldıgında sırtına cizdigi hac işaretidir.kadının farkettirmeksizin erkeginin sırtına cizdigi haç,erkegi kutsamak anlamına gelir. ortacag almanyasında asagıda verilen gönül baglama büyüsünün kadınlar tarafından bir kagıda yazılıp vucutta tasınması halinde etkili oluncagına inanılır " 7:X.c.X.OX.v.X.B.X.st.X.1XsekizX30.Xd:2:S:3XyX .amen -Haydar Akın,ortacağ avrupasında cadılar ve cadı avı. (denenmemiştir,ne kadar dogrudur bilemiyorum...büyü vermek sanırım -diger forumlarda gordugum kadarıyla yani- yasak..ama boyle bir kitap ve tarihte de boyle bir şey var;bilenler , hakkında belki bir kac söz soylemek isterler diye yazdım.) kırmızı ile işratli alanın cevrisi ve oldu:erkek krallık yaptı.aziz ninova hz. ibrahim ile beni kutsa.tanrı ışık olsun dedi ve ışık oldu amen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
auroraleph Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 tesekkurler işte bende bunu merak ediyordum aslında..ne anlamda diye.cok sagoL.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kelendria Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 kırmızı ile işratli alanın cevrisi ve oldu:erkek krallık yaptı.aziz ninova hz. ibrahim ile beni kutsa.tanrı ışık olsun dedi ve ışık oldu amen peki o "sekiz" ne oluyor? (taktım ben de o sekize:D) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MellSpell Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 sekizi nasıl yanicazz açıklama yapsanız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 belkide yazım hatasıdır yada kimse deneemsin ide yazılmıştır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 sekiz diye yazılmıyor 8 sadece yazım hatası yapılmıştır o sayı ve işaretler incil yada kuarandaki gibi cümle yerlerini işaret ediyor aslında Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
artsom Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2008 Oradaki Dekiz Sekiz Deildir Sekiz Anlamina Ve Dikkat Anlamina Gelen Acht Kelimesidir çevirmen Hatasi Vat Acht Yazilmali Ve Bu Demekki Her Iki Anlamida Vermeli Sekiz Sadece Sekiz Dir Belgide Bazilarimizca şamata Olsun Die Sex Olararak Kullanilir Byyye Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.