losteirosss Oluşturma zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 27, 2007 (düzenlendi) CÜBBELİ AHMET'TEN PAZARLAMA TAKTİKLERİ Nisan 13, 2013 AurorA tarafından düzenlendi Ölü videolar temizlendi kod eklendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sefamerve Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 tanıdıgım en büyük sahtekar en igrenc insan din adına bunun arkasına gidenlere yazıklar olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 milleti namazda hoplatmayın..Kapatırsanız da müzik koymayın telefona...Horoz namazda ötse bişi olur mu? aha benim kuş ötüyor diyip gülüyor... öfff yaaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Hastasıyım.:DCüppeli rules:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 islam'ı insanlara mizah yoluyla sevdirme niyetinde olduğunu düşünüyorum cüppeli ahmet'in stand up tadında bir şahıs... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 adam kendi diyor islam'la şaka olmaz diye ama:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
atmaca03 Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 daha bunun gibi neleri var oy oy oy Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 hoca jetski'li gunlerini unutmus olmali Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2009 http://www.metacafe.com/watch/3881889/c_bbeli_ahmet_hocadab_se_meler/ felaket bi program yarıldım gülmekten :rofl: 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2009 ben bu adamı ılımlı buluyorum bazı konularda fakat genede bana yobaz geliyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2009 yav yobazını falan boşver komedi adamya güldürüyor beni buda radyatör benzetmesi http://www.metacafe.com/watch/2549712/c_bbeli_ahmet_hoca_radyat_r_benzetmesi/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2009 he espri anlayışı güzel ona lafım yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2009 gülmekten programı snamıyolar http://www.metacafe.com/watch/3774689/c_bbeli_ahmet_hoca_fatih_altayl_murat_bardak/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2009 bu programın verildiği gün sadece dinlemiştim oturduğum yerden gülüyorum annem içerden sesleniyo tvyimi dinliyosun ogün ailecek yarılmıştık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2009 yav cidiye almayın şu adamı gülelim eğlenelim diye koydum videoları eğlencenize bakın komik adam vesselam dediğin gibi kendisi bile gülüyo kendi söylediklerine Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hevvez Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2009 editlenmiştir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hevvez Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2009 google a yaz bakayım cübbeli ahmet hocanın miami de jetskiyle hatunlarla nasıl keyif yaptığını.Cemaate akıttığınız paralarla adam amerikalarda her türlü şeyi yapmış.Sen yakıştırabiliyormusun ilim sahibi sünnete uymağa çalışan bir müslümana Ben bir cemaatten değilim, ama kimse bir hocaya lavuk diye söğemez, Yaşar Nuriye söğsün yine aynı tepkiyi veririm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2009 beyler saygı sınırlarını aşmayalım kişilere ve birbirimize hakaret içeren mesajlar yazmanız sadece yasaklanmanıza veya uyarı almanıza sebep olur size birşey kazandırmaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
b_e_k Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2009 Cem yılmazın din adamı olmuş hali Bu arada, birbirimize saygı lütfen... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2009 gönderilen kitaplarda herkesin fikrinin aynı olması nasıl beklenir anlayamam? bence gayet şeker adam üstelik fatih altaylının programındada gayet eğlenceliydi. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hevvez Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2009 gönderilen kitaplarda herkesin fikrinin aynı olması nasıl beklenir anlayamam? bence gayet şeker adam üstelik fatih altaylının programındada gayet eğlenceliydi. Evet insanlar zaten bunu anlıyamıyor.Ya hristiyan dindarları 5 kglık haçla gezmiyor mu?Budist dindarları yaz-kış Turuncu bir Entariyle başı kazık gezmiyor mu?Müslümanın dindarıda böyle bir hayatı tercih edebilir.Onun seçimi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2009 kendi alanın da oldukça bilge biri olduğu için saygı duyarım özellikle bir konu hakkında görüş belirtirken ayet ya da hadis yoksa ortaya birşeyler atmıyor bu tutarlılığı çok hoşuma gider sempatik biri şeytanla ilgili birşeyler anlatırken göz falan kırpıyor karşısındakine bir de cern deneyi hakkındaki görüşleri komedi dünyanın sonu yaklaşmış bu adamlar dünyanın başlangıcını arıyor hala diyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EbediAhras Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2009 Sevmiyorum bu adamı. Sadece iyi güldürüyor. Sahnede daha iyi iş görür gibime geliyor. Hocalık buna göre değil... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thalese Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2009 ben sempatik buluyorum, üslûbu farklı bi adam, yorum getirme tarzı farklı, komik bir tarzı var, kendisi de farkında sanıyorum:) sıkılmadan izliyorum kendisini Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
b_e_k Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2009 Basit bir söz vardır : hızlı konuşan adam zekidir. Cübbeli ahmet hoca isminin antipatisi beynimizde dalgalansada, söyledikleri işin komedisi altında beni düşünmeye sevk ediyor. Söylediklerinin doğru veya yanlış olduğunu bilemiyorum çünkü bilebilmem için onun seviyesinde din bilgimin olması gerekiyor. Kesin olarak bildiğim, komik olduğu beni düşündürdüğü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.