Jump to content

Cübbeli Ahmet Hoca

losteirosss

Önerilen Mesajlar

google a yaz bakayım cübbeli ahmet hocanın miami de jetskiyle hatunlarla nasıl keyif yaptığını.Cemaate akıttığınız paralarla adam amerikalarda her türlü şeyi yapmış.Sen yakıştırabiliyormusun ilim sahibi sünnete uymağa çalışan bir müslümana

Ben bir cemaatten değilim, ama kimse bir hocaya lavuk diye söğemez, Yaşar Nuriye söğsün yine aynı tepkiyi veririm.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

gönderilen kitaplarda herkesin fikrinin aynı olması nasıl beklenir anlayamam? bence gayet şeker adam üstelik fatih altaylının programındada gayet eğlenceliydi.

Evet insanlar zaten bunu anlıyamıyor.Ya hristiyan dindarları 5 kglık haçla gezmiyor mu?Budist dindarları yaz-kış Turuncu bir Entariyle başı kazık gezmiyor mu?Müslümanın dindarıda böyle bir hayatı tercih edebilir.Onun seçimi.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

kendi alanın da oldukça bilge biri olduğu için saygı duyarım özellikle bir konu hakkında görüş belirtirken ayet ya da hadis yoksa ortaya birşeyler atmıyor bu tutarlılığı çok hoşuma gider sempatik biri şeytanla ilgili birşeyler anlatırken göz falan kırpıyor karşısındakine :D bir de cern deneyi hakkındaki görüşleri komedi dünyanın sonu yaklaşmış bu adamlar dünyanın başlangıcını arıyor hala diyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Basit bir söz vardır : hızlı konuşan adam zekidir. Cübbeli ahmet hoca isminin antipatisi beynimizde dalgalansada, söyledikleri işin komedisi altında beni düşünmeye sevk ediyor. Söylediklerinin doğru veya yanlış olduğunu bilemiyorum çünkü bilebilmem için onun seviyesinde din bilgimin olması gerekiyor.

Kesin olarak bildiğim, komik olduğu :D beni düşündürdüğü :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...