izuchiring Oluşturma zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 27, 2007 http://img337.imageshack.us/img337/4417/mumyakizdo01oi4.jpg İnkalılar tarafından tanrıları için kurban edildiğinde henüz 15 yaşındaydı. Kurban etme ritüelinin üstünden tam 500 yıl geçmiş olmasına rağmen yüzünün ifadesi, hüzünlü gözleri ona bakanların kanlarını donduruyor. Arkeoloji tarihine "La Doncella" ismiyle geçen küçük kızın cesedi Arjantin'deki High Mountain Arkeoloji Müzesi'nde bugüne kadar bulunmuş en eski ve en iyi korunmuş cesetlerden biri olarak sergileniyor. Beyni, derisi, saçları tam olarak korunmuş olan La Doncella'nın cesedi 1999 yılında bulunduğunda, yanında iki çocuğun cesedi daha vardı. Onlara ise El Nino, La Nina del Rayo isimleri verildi. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 :blink: enteresan tüylerim diken diken oldu:wacko: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 evet cold ... konuyu açarken resime baktıkça tırstım... sanki uyanacak gibi duruyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phora Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Adı ironik olmuş İsp. La doncella - hizmetçi kız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 belki gelecekteki bir teknoloji onu tekrar hayata döndürüp geçmiş konusunda bilgi almayı sağlayabilir. Biraz fantastik oldu ama , şu an ki teknolojide geçmişte fantastik geliyordu insanlara. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pegasus Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 mutlaka o kızda insanları etkileyen farklı bir tarz vardı ve ancak tanrılara böyle birini layık gördüler .isabetli kararmış ki farklı olduğu bozulmamasından belli. hala o duyguyu yansıtan hüzünlü yüzü varsa.(gerçi yüzünü tam göremiyoruz) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 ilginç ve etkiliyici . duruşu falan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
baranoztug Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 insanlar cesetleri niye sergilerler anlamam bi türlü. Kaç yıllık veya kim olursa olsun herhangi bir kişinin cesedinin sergilenmesi ölüye saygısızlıktır bence. Ama yinede duruşu etkileyici Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bruhd Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 Firavun'un cesedi çürümedi, bu kuranıkerimin sırlarından diyenlere de kapak olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 http://www.am.com.mx/NotaNueva/Fotos/Reales/LEON15.60907.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 nasıl kurban edılmıs bılen var mı? çok etkıleyıcı hakkaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 2 gündür sessiz durup yazılanları okuyorum ama artık dayanamayıp soracağım: bu cesedin nesi paranormal? Mumyalama tekniği dünyanın Osmanlılar dahil bin ayrı medeniyetinde kullanılmıştır. Ee? Lütfen biriniz bana açıklayın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 scarred hocam bunu paranormal kılan kızın mimiklerinin hala canlı bir şekilde ortada olması.. monalisa tablosu gibi düşün ... onu diğerlerinden farklı kılan 500 senedir yüzündeki ifadeyi koruyor olabilmesi... manje sayesinde suratını açıkça gösteren bir foroğrafımız daha var... o fotodan daha çarpıcı olarak bu görünebiliyor.. yoksa mumyalama elbetteki paranormal olamaz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 paranormalde oldugunu fark etmerdım ama mumyalama zaten ölüm sonrası degısıklıklerı duraklatan bır durumdur..mımıklerını koruması cok (par)anormal degıl bence:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 ama bi sn, 1999 yılında nerde bulunmuş, ki bulunduğunda nası bukadar taze kalabilmiş anlamadım:ermm: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 ewt ben de o yuzden nasıl bı yerde ne sekılde öldugunu merak edıyorum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 15 yaşında öldüğü tespit edilen 'La Doncella' yani 'küçük hanım', 500 yıl önce kabilesi tarafından tanrılara kurban edilmek için, And dağlarına bırakılmış. Ancak kurban edilemeden, donarak ölmüş. O soğuk, cesedin çürümeden günümüze kadar gelmesini sağlamış. Her gün yüzlerce kişi tarafından mumyayı görmek için akın ediyor. Araştırmacılar genç kızın yanısıra, mumyalaşmış 6 ve 7 yaşındaki iki erkek çocuğunun cesedi de bulmuştu. Ancak bunlar sergilenmiyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 ;)tşk ler bu daha acıklayıcı oldu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 ne dmk katacımm :) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 mumyalama tekniği insanın yüzündeki mimikleri korumaz sadece derinin büzüşmemesi ve erimesini engeller şimdiye kadar duyduğum ve gördüğüm en paranormal olay bu işte nedeni basit kanıtını görüyorum entresan bazlı bir olay yani:D mumyamalaymış pehhh mimikleri koruyan mumyalama heheuheuehuehe ölcem şimdi gülmekten:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 ayy aklıma büyü filmi geldi hani kızları öldürüyolardıya Allah böle şeyler yapanların belalarını vere!!!... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 mumyalama tekniği insanın yüzündeki mimikleri korumaz sadece derinin büzüşmemesi ve erimesini engeller şimdiye kadar duyduğum ve gördüğüm en paranormal olay bu işte nedeni basit kanıtını görüyorum entresan bazlı bir olay yani:D mumyamalaymış pehhh mimikleri koruyan mumyalama heheuheuehuehe ölcem şimdi gülmekten:p patla:nea:... donarak ölmus bırınden abartılı bır mımık beklemıyorum hem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2007 her şey bir yana oldukça etkileyici duruyor hem ceset hem bu hale gelene kadar yaşananlar.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 bence yoğun bir hüzün var kızın görüntüsünde...korkmak ya da irkilmenin dışında o hüznü hissettim ben... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cehennemsel Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 mumyalama çok normal bir olay ama asıl ilgniç olan ve öne sürülmesi gereken konusu bence... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.