izuchiring Oluşturma zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 27, 2007 http://www.sitem.gen.tr/wp-content/mg_gul_resimleri_8.jpg ben ilk başta 1)sigara ve bira ikilisini 2) sohbet edecek dostları 3)gitar çalan bir arkadaşımı isterdim.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CehennemdengeleN Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 kırmızı gül, kırmızı şarap ve kırmızı dudaklar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Fransız usulü salamlı makarna ve carpineto şarap Louis Armsrong - La Vie En Rose Ve bana bakan iki güzel göz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phora Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Müzik(arkadaş çalmasın hatta arkadaş olmasın ;)cd calar, pc, ) Şarap Sevgili ... http://tbn0.google.com/images?q=tbn:5uWsLqEn2xgx9M:http://ayhanozturk.files.wordpress.com/2006/11/mum-yada-ben.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 kırmızı gül, kırmızı şarap ve kırmızı dudaklar romantizm hat safhada... senin üçlüyü yanyana getirmek son günlerin en büyük arzusu..:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 güzel bir müzik kırmızı şarap ve ruhum ama biliyorum yaşıyacağım şu güzel bir müzik kırmızı şarabım ve yalnızlığım güzel üçlü 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 sewgili, şarap ve müzik..... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnDMe Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 sevgili meditasyon ve metal müzik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 sevgili meditasyon ve metal müzik hocam iyi valla. bir seçenek daha eklesek sen kesin turşuyla visky derdin.. metalle meditasyon kombinesi bana biraz tuhaf geldii... açıklada kombinasyonu anlayalım..:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sefamerve Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 sevgilim şarap ve ıslak dudaklar 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pegasus Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 herkes hem fikir besbelli alkol müzik ve bir dost yada sevgili konusunda.bencede...ama cidden metalle meditasyonun sadece ilk harfleri ortak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Slaad Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Altta erimiş kaşar olan üstünde beşamel soslu romantizm... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Altta erimiş kaşar olan üstünde beşamel soslu romantizm... işşşşte aradığımız değişik cevap slaaddan geldi... ammaaaaaa romantizminde içine etti valla.. o mumun ışığına acımaya başladım..:cool: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Slaad Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Valla anlayana diyorum,ki sen anlamamışsın bariz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 tabiki şarap, kırmızı bı gül ve kız arkadaşım! tsk! Saygı ve sevgilerimle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Valla anlayana diyorum,ki sen anlamamışsın bariz... slaad kendimi şu an hakiki fransız gibi hissettim...:D ben be biliyim mesaj yerine ulaştııı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Bu gibi ortamlar düşüdüğünüzden daha tehlikeli olabilir, özellikle şarap fazla kaçarsa. (meditasyon yapanlar hariç ) Buyrun yasaklı bir reklam.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 ahahahaaa! Allah korusun yahu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 pu hohaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mescalin yıktın ortalığı....video yu seyredipte jeton düştükten sonra halimi görmenizi isterdim.. gülmekten gözlerim yaşardı..........:D:wallbash: (ben iyiki şarap yerine bira seçmişim.. hemsarhoş etmez) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CehennemdengeleN Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 yani ben daha hala klibin ana temasını çözemedim. bi cahillik anında başımıza böyle veletlermi kalıyo iyide ben daha veletim, büyürsemde velet kalıcam. öyle bu çocuum olsa asıl o benle başedebilirmi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Slaad Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Offf karnıma ağrı girdi,rofllardan rofl beğenmekteyim an itibariyle:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nedrim Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Château d YQuem 78,janbon ve gravyer peyniri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ezim Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 kırmızı şarap,şömine (mum olmasada olur )veeeee brad pitt yani hiç bişe olmasada bradim olsun yahu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Château d YQuem 78,janbon ve gravyer peyniri abi nerdeyse mumu da yiyicem diyeceksin haa:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nedrim Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 locked öle bi şarap varken sevgiliye ihtiyaç duymuyorum açkçası,yada romantizme filan.Hatta para bulabilrsem Petrus 1982 de olabilir:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.