Jump to content

Mum Işığında En İyi Gidecek Üç Şey Nedir?

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

http://www.sitem.gen.tr/wp-content/mg_gul_resimleri_8.jpg

ben ilk başta

1)sigara ve bira ikilisini

2) sohbet edecek dostları

3)gitar çalan bir arkadaşımı isterdim....

Yanıtlama zamanı:

Fransız usulü salamlı makarna ve carpineto şarap

Louis Armsrong - La Vie En Rose

Ve bana bakan iki güzel göz

Yanıtlama zamanı:

Müzik(arkadaş çalmasın hatta arkadaş olmasın ;)cd calar, pc, )

Şarap

Sevgili

...

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:5uWsLqEn2xgx9M:http://ayhanozturk.files.wordpress.com/2006/11/mum-yada-ben.jpg

Yanıtlama zamanı:
kırmızı gül, kırmızı şarap ve kırmızı dudaklar :D

romantizm hat safhada... senin üçlüyü yanyana getirmek son günlerin en büyük arzusu..:D:D

Yanıtlama zamanı:

güzel bir müzik kırmızı şarap ve ruhum ama biliyorum yaşıyacağım şu güzel bir müzik kırmızı şarabım ve yalnızlığım güzel üçlü :confused:

Yanıtlama zamanı:
sevgili

meditasyon

ve

metal müzik

hocam iyi valla. bir seçenek daha eklesek sen kesin turşuyla visky derdin.. metalle meditasyon kombinesi bana biraz tuhaf geldii... açıklada kombinasyonu anlayalım..:D:confused::confused:

Yanıtlama zamanı:

herkes hem fikir besbelli alkol müzik ve bir dost yada sevgili konusunda.bencede...ama cidden metalle meditasyonun sadece ilk harfleri ortak.:)

Yanıtlama zamanı:
Altta erimiş kaşar olan üstünde beşamel soslu romantizm...

işşşşte aradığımız değişik cevap slaaddan geldi... ammaaaaaa romantizminde içine etti valla.. o mumun ışığına acımaya başladım..:D:cool:

Yanıtlama zamanı:
Valla anlayana diyorum,ki sen anlamamışsın bariz...

slaad kendimi şu an hakiki fransız gibi hissettim...:D:D

ben be biliyim mesaj yerine ulaştııı;)

Yanıtlama zamanı:

Bu gibi ortamlar düşüdüğünüzden daha tehlikeli olabilir, özellikle şarap fazla kaçarsa. (meditasyon yapanlar hariç :) )

Buyrun yasaklı bir reklam..

Yanıtlama zamanı:

pu hohaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mescalin yıktın ortalığı....video yu seyredipte jeton düştükten sonra halimi görmenizi isterdim.. gülmekten gözlerim yaşardı..........:D:D:wallbash: (ben iyiki şarap yerine bira seçmişim.. hemsarhoş etmez)

Yanıtlama zamanı:

yani ben daha hala klibin ana temasını çözemedim. bi cahillik anında başımıza böyle veletlermi kalıyo :D iyide ben daha veletim, büyürsemde velet kalıcam. öyle bu çocuum olsa asıl o benle başedebilirmi :)

Yanıtlama zamanı:

locked öle bi şarap varken sevgiliye ihtiyaç duymuyorum açkçası,yada romantizme filan.Hatta para bulabilrsem Petrus 1982 de olabilir:D

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...