KATA Oluşturma zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 27, 2007 topluca 31 çekmek (işi yeni öğrenenler yanlarındakileri örnek alsın lütfen) I “Şimdiye kadar romana hiç gün ışığına çıkmamış kişi koymadım .. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 http://forum.zevzek.com/uploads/post-20-1089741295.jpg başarılarının devamını dilerim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 tşk ler:D de bana degıl kadına dımı 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 tşk ler:D de bana degıl kadına dımı hayır ben paylaşım için demiştim.. kadına niye başarılar diliyimki!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 teşekkürler Kata:) ilginç bir düzyazı, çoğu şey tersten ele alınmış Okuyucuya verilen dipnot çok güzel:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 Okuyucuya not: Bütün güzel içkiler sek içilir. Bütün güzel kadınlar tek kullanılır. :thumbsup: tşkler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.